آماده‌باش کامل فرودگاه بین‌المللی مشهد برای بارش سنگین برف

گروه استان ها- مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی از آماده‌باش کامل فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد برای بارش سنگین برف خبر داد.
کد خبر: ۱۱۹۱۹۲۶
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۷ 14 December 2024

به گزارش تابناک استان خراسان‌رضوی، به نقل از اداره‌کل فرودگاه‌های استان، محمود امانی‌ بنی در نشست کمیته عملیات زمستانی که با حضور معاونان و روسای ادارات برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی نسبت به بارش شدید و سنگین برف در سطح‌ استان و شهر مشهد برای امروز و فردا (24 و 25 آذرماه)، تمامی مدیران، کارشناسان و پرسنل از آمادگی همه‌جانبه و کامل جهت یخ‌زدایی، برف‌روبی و عملیاتی‌ نگه‌داشتن فرودگاه بین‌المللی مشهدمقدس برخوردار باشند. 
مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی با بیان اینکه ماشین‌آلات و تجهیزات لازم به‌منظور برف‌روبی و یخ‌زدایی سطوح پروازی، اپرون و لندساید فرودگاه بین‌المللی مشهد در آمادگی کامل است، افزود: در این شرایط جوی باید همت و تلاش پرسنل و کارشناسان فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد عدم توقف خدمات‌رسانی به زائران علی‌بن‌مو‌سی‌الرضا(ع) باشد.
امانی‌بنی همچنین به زائران و مسافران رضوی توصیه کرد: زائران و مسافران علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) می‌توانند پیش از عزیمت به‌ فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهدمقدس با اطلاعات پرواز فرودگاه با شماره ۱۹۹ یا تلفن مستقیم ۰۵۱۳۳۴۰۰۰۱۹ الی ۲۳ تماس بگیرند.
گفتنی است؛ براساس پیش‌بینی هواشناسی بارش سنگین برف در استان خراسان‌رضوی و شهر مشهد در روزهای شنبه و یکشنبه (24 و 25 آذرماه) موجب کاهش شدید دمای هوا تا ۱۵ درجه زیر صفر خواهد شد.
براساس این گزارش، انتظار می‌رود در مشهدمقدس و مناطق مختلف استان خراسان‌رضوی حدود ۲۰ سانتی‌متر برف ببارد.

انتهای پیام/س

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار