عقیل امینی در گفتوگو با خبرنگار تابناک در استان بوشهر اظهار داشت: شیلات استان بوشهر علاوه بر اینکه از پرورش ماهی و میگو حمایت کرده، در راستای پرورش سایر آبزیان و ماهیهای زینتی نيز کارکرد خوبی داشته است.
وی با اشاره به پرورش صدف خوراکی ابراز داشت: صدف از نرم تنان دو کفهای است که منبع غذایی غنی از انواع ویتامینها، مواد معدنی، اسیدهای چرب امگا ۳ و پروتئین است و در سبد غذایی کشورهای غیرمسلمان جایگاه ویژهای دارد.
مدیرکل شیلات استان بوشهر خاطر نشان کرد: در سالهای اخیر پودر صدف در تهیه نخ بخیه و انواع محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار گرفته و همچنین تأمین کننده ۶۵ درصد املاح کلسیم و منیزیم در جیره غذایی دام و طیور است.
امینی تصریح کرد: در پی اجرای موفق پایلوت پرورش صدف خوراکی در منطقه تنگستان طی سالهای گذشته، طرح پایلوت این آبزی در شهرستانهای دیلم، دلوار و حصار استان بوشهر نیز با ظرفیت تولید ۳۰ تن شروع شده است.
امینی اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از یک میلیون قطعه صدفچه، ذخیره سازی شده که پیش بینی میشود تا پایان سال جاری ۲۰ تن تولید داشته باشد.
مدیرکل شیلات استان بوشهر در ارتباط با پرورش ماهیان زینتی نیز گفت: پرورش ماهی زینتی یکی از فعاليتهاي مهم تجاری در کشور محسوب میشود که علیرغم سرمایه گذاری پایین، سوددهی و اشتغال زایی مطلوبی دارد.
امینی افزود: انواع ماهیان زینتی تولید شده در استان بوشهر شامل گونههای بچهزا مانند مولی، گوپی و گونههای تخمگذار مانند زبرا، سیچالید و اسکات است.
وی یادآور شد: در حال حاضر ۲ کارگاه در زمینه تولید ماهیان زینتی در استان بوشهر فعال است که ظرفیت تولید آن از ۵۷۵ هزار قطعه در سال ۱۴۰۱ به ۵۹۸ هزار قطعه تا پایان سال ۱۴۰۲ رسید.
مدیرکل شیلات استان بوشهر گفت: از ابتدای سال جاری تا مهرماه تولید ماهیان زینتی به ۳۰۰ هزار قطعه رسید.
انتهای پیام/