امام جمعه موقت کرمانشاه:

هیچ خللی در عظم آهنین محور مقاومت ایجاد نمی‌شود

گروه استان ها -امام جمعه موقت کرمانشاه گفت:فرهنگ مقاومت که میراث امام خمینی (ره) و نتیجه هدایت‌های مقام معظم رهبری است، و هیچ خللی در عظم آهنین محور مقاومت ایجاد نمی‌شود
کد خبر: ۱۱۹۱۹۰۲
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۲ 13 December 2024

به گزارش خبرنگار تابناک از کرمانشاه، امروز جمعه (۲۳ آذر ) حجت السالام علی آل آقا در خطبه‌های نماز جمعه این هفته کرمانشاه ،اظهار کرد:معامله با خدا سودآور و با شیطان زیانبار است طبق آیات قران، شیطان گفته که می خواهد به انسان افسار بزند.

امام جمعه موقت کرمانشاه ضمن دعوت خود و همه مردم اعم از زن و مرد به رعایت تقوا، افزود: خوب است همه روی واژه تقوا بیشتر تامل کنیم که چرا خداوند روی تقوا اصرار دارد و آن را امری مهم می خواند.

وی خاطر نشان کرد: پاسخ در خود کلمه تقواست اگر معنای آن را بفهمیم اهمیت آن هم مشخص میشود. تقوا یعنی مراقبت کردن از خود ،یعنی‌ای انسان! بدان آن چیزی که در تقوا برای خدا مهم است خود تو هستی. تو به اندازه‌ای ارزش داری که خداوند تمام صحبتش این است که مراقب خودت باش. شیطان دنبال این است تو را از خودت بگیرد و تهی و فرومایه کند.

حجت الاسلام آل آقا تصریح کرد: این یعنی مواظب باش خودت را به غیر از خدا نفروشی که معامله با خدا سودآور و معامله با شیطان زبانبار است. معامله با خدا فقط بده بستان بین انسان و خدا نیست بلکه خداوند در این معامله عوض و معوض را به بنده برمیگرداند و چیزی را از بنده نمیگیرد، بلکه هر آنچه که دادیم را هم به خودمان برمیگرداند هم عِوض آن را! در مقابل اگر کسی با شیطان معامله کرد، شیطان عوض و معوض را از ما میگیرد و چیزی هم به ما نمی دهد.

خطیب جمعه موقت کرمانشاه اظهار کرد:روز‌هایی را می بینیم و پشت سر می گذاریم که شباهت زیادی به تیرماه سال ۶۷ دارد. زمانی که دشمن بعثی رجز میخواند و عربده مستانه می کشید، زمانی که خطوط دفاعی ما در هم ریخته بود و تعداد زیادی از فرزندان ما به اسارت دشمن درآمده و تعداد زیادی به شهادت رسیده بودند و منافقین به طمع فتح تهران هجمه سریعی را آغاز کرده بودند، اهواز مجددا در معرض محاصره و سقوط قرارگرفته بود و بسیاری احساس ناامیدی و سرخوردگی پیدا کرده بودند.

وی به یادآوری سخنانی از امام خمینی (ره) پرداخت و گفت: در چنین فضای تیره و تاری امام راحل (ره) طی پیامی به ملت فرمودند: " ناراحت نباشید که پیروزی از آن شماست! ما به دنبال عمل به وظیفه هستیم و زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمیرویم. نه بخاطر از دست دادن موضعی ناراحت بشوید نه بخاطر بدست آوردن آن مغرور و شادمان! که هردوی اینها در مقابل هدف بزرگی که دارید حقیر و ناچیز است. " امام خمینی (ره) فرمود: " آنچه که مهم است این حقیقت است که تا وقتی کفر و شرک هست مبارزه هست و تا مبارزه هست ما هم هستیم. هدف ما آماده شدن برای روزیست که باید سروری و آقایی و حکومت مظلومین و پا برهنگان جهان در آن جشن گرفته شود. "

امام جمعه موقت کرمانشاه افزود:امروز هم سقوط سوریه و دمشق یادآور آن روز‌های غمبار است ولی به حول و قوه الهی آغاز فصل نوینی برای مبارزه و جهاد برعلیه دشمن صهیونیستی خواهد بود.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب (مدطله العالی) که فرمودند: " جوان‌های سوری به میدان می‌آیند و کشورشان را آزاد خواهند کرد. " گفت: گرچه این دشمنی‌ها به صورت‌های مختلفی بروز و ظهور پیدا می کند، اما این حقیقت برکسی پوشیده نیست که ریشه تمام این جنایت‌ها تجاوز‌ها و خونریزی‌ها، آمریکای جنایتکار و رژیم غاصب اسراییل است.

امام جمعه موقت کرمانشاه تاکید کرد: دشمنان ما بدانند که فرهنگ مقاومت و ایستادگی در مقابل ظلم و تجاوز، میراث امام راحل ما و نتیجه هدایت‌گری‌های فکری و معرفتی رهبر عظیم الشان ما است و حوادثی اینچنینی هرگز نمیتواند خللی در عظم آهنین محور مقاومت ایجاد کند.

وی بااشاره به نزدیک بودن سالروز شهادت آیت الله دکتر مفتح گفت: ایشان شخصیتی پیشرو در اندیشه‌ی وحدت حوزه و دانشگاه با آرمانی بلند و نشات گرفته از اندیشه‌های بلند بنیانگذار جهوری اسلامی بود. این مرد بزرگ عمق توطئه استعمار در جدایی بین دو قشر تاثیرگذار دانشگاهی و حوزوی را به خوبی فهمیده بود و با تمام توان خود، در مسیر حفظ وحدت میان حوزه و دانشگاه تلاش میکرد و در همین مسیر هم خون مقدس خود را تقدیم کرد.

حجت الاسلام آل آقا با تاکید بر اهمیت وحدت حوزه و دانشگاه و لزوم افزودن وحدت میان اقشار مختلف مردم بیان کرد: وحدت حوزه و دانشگاه به اسلامی شدن دانشگاه کمک می کند، اسلامی شدن دانشگاه‌ها باعث تربیت و هدایت جامعه می شود و تربیت و هدایت جامعه، استقلال را برای کشور به ارمغان می‌آورد و این یعنی تحقق شعار ما می توانیم.

امام جمعه موقت کرمانشاه ضمن یادآوری سالروز وفات حضرت‌ام البنین (س) از نامگذاری روز تکریم مادران و همسران شهدا یادکرد وگفت: حضرت‌ام البنین (س) همسر شهید و مادر چهار شهید بود، شخصیتی که آنچنان در اوج ادب و کمال انسان قرار داشت و بعد از شهادت حضرت زهرا (س) افتخار همسری امیرالمومنین را بدست اورد وقتی می خواست وارد خانه آن امام بزرگوار شود، جلوی در خانه ایستاد و گفت: " تا وقتی دختر بزرگ حضرت فاطمه (س) یعنی حضرت زینب (س) اجازه ورود من را ندهد، وارد این خانه نمیشوم. وقتی در خانه آمد فرزندان حضرت زهرا (س) را جمع کرد و گفت من نیامدم جای مادر شما را بگیرم من آمدم کنیزی شما را انجام دهم، آمدم خدمتگذار شما باشم. " همچنین وقتی حضرت علی ایشان را فاطمه صدا میزد، میدید بچه‌های حضرت فاطمه دلتنگ می شوند و اشک در چشمانشان جمع می شود به حضرت علی (ع) گفت: "علی جان دیگر مرا در خانه فاطمه صدا نزن؛ لذا از آن پس ایشان را‌ام البنین صدا زدند یعنی مادر پسران. "

انتهای پیام/

منبع: تابناک
برچسب ها: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار