معاون اجرایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:

جمهوری اسلامی در حمایت از جبهه مقاومت مصمم است

گروه استان‌ها-معاون اجرایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: رزمندگان در جغرافیای مقاومت در حال مقابله با دشمنان هستند و جمهوری اسلامی در حمایت از این مسئله مصمم است.
کد خبر: ۱۱۹۱۸۶۵
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۸ 13 December 2024

سردار سرتیپ ابوالقاسم چمن در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک در خراسان شمالی، با اشاره به جان فشانی‌های شهدا در طول ۸ سال دفاع مقدس اظهار داشت: شهدا زنده‌اند و بر اعمال و رفتار همه ناظر خواهند بود.

معاون اجرایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: شهدا پیام نورانی قرآن کریم را در پرتو نورانی مکتب اسلام و فرمایشات رهبر کبیر  انقلاب به درستی دریافت کردند.

وی خاطرنشان کرد: تمسک به قرآن، توکل به خدا، توسل به ائمه اطهار و ولایت مداری؛ ویژگی بارز تمام شهدا است.

سردار سرتیپ چمن با بیان اینکه اگر از خانواده شهدا بپرسید و در وصایای آنان نظر کنید توصیه به پشتیبانی از ولایت فقیه را وجه مشترک همه آنان می‌یابید.

معاون اجرایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: اگر امروز ایران عزیز بالنده و سربلند در دنیا نقش آفرین است به واسطه اعتقاد راسخ رزمندگانی است که در راه اهداف عالی انقلاب اسلامی مجاهدت کردند.

سردار سرتیپ چمن با طرح این سوال که ما امروز چه وظیفه‌ای داریم، خاطرنشان کرد: امروز درب‌های جهاد مختلفی برای ما نیز گشوده است و نیازمند رزمندگانی در حوزه‌های مختلف است.

معاون اجرایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اضافه کرد: جهاد علمی، جهاد تبیین، جهاد خودکفایی و فرزند آوری نمونه‌هایی از این عرصه‌ها است.

سردار سرتیپ ابوالقاسم چمن، معاون اجرایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به توطئه‌های دهه ۶۰ بیان کرد: جهت‌گیری صحیح امامین انقلاب اسلامی در دفاع از مظلومین تداوم دارد.

سردار سرتیپ چمن در پایان اضافه کرد: رزمندگان در جغرافیای مقاومت در حال مقابله با دشمنان هستند و جمهوری اسلامی در حمایت از این مسئله مصمم است.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار