رحیم پور ازغدی:

جریان‌های تکفیری ابزاری در خدمت اهداف آمریکا و اسرائیل هستند

گروه استانها - عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی جریان‌های تکفیری مانند داعش و القاعده را محکوم کرد و آنها را ابزاری در خدمت اهداف آمریکا و اسرائیل دانست.
کد خبر: ۱۱۹۱۸۶۴
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۶ 13 December 2024

به گزارش تابناک خبرنگار تابناک از استان خراسان رضوی، حسن رحیم‌پورازغدی امشب در مراسم یادواره شهدای جبهه مقاومت که با عنوان «شهدای راه قدس از زاریا تا فلسطین» در تالار شهر مشهد، برگزار شد، ایمان و توکل را عوامل اصلی موفقیت در جنبش‌های مقاومت معرفی کرد و به تأثیرگذاری شخصیت‌هایی مانند شیخ زکزاکی و جنبش اسلامی نیجریه پرداخت و اخلاص و ایمان را عامل موفقیت این حرکت‌ها دانست. 
او همچنین انقلاب اسلامی ایران را عاملی برای بیداری در پنج قاره جهان توصیف کرد و افزود: انقلاب اسلامی توانسته جنبش‌هایی علیه ظلم و استکبار ایجاد کند.
 رحیم‌پور در ادامه به پروژه‌های غرب و رژیم‌های عربی برای تفرقه در جهان اسلام اشاره کرد و وهابیت را ابزاری برای تخریب وحدت مسلمانان و حمایت از رژیم صهیونیستی معرفی کرد. 
وی به مقاومت‌های حزب‌الله لبنان و فلسطین اشاره کرده و تأکید داشت: رژیم صهیونیستی باوجود تمام امکاناتش، در شکست این جنبش‌ها ناکام مانده است.
او همچنین به نقش شهدای مقاومت و رهبران برجسته‌ای، چون شهید یحیی سنوار و شهید سید حسن نصرالله در ایستادگی در برابر اشغالگران اشاره کرد. 
کشتار مسلمانان نیجریه در راهپیمایی روز قدس نیز از دیگر مواردی بود که رحیم‌پور آن را نتیجه سیاست‌های مشترک آمریکا، اسرائیل، و عربستان دانست و تأکید کرد: این جنایات علیه کسانی انجام شد که تنها برای حمایت از فلسطین تجمع کرده بودند. 
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تحلیل تحولات منطقه، به شکست‌های تاریخی اسرائیل و آمریکا در سال‌های اخیر پرداخت و از مهاجرت معکوس یهودیان، بحران اقتصادی اسرائیل و آسیب‌های نظامی این رژیم سخن گفت.
رحیم‌پور همچنین از مداخلات کشور‌هایی مانند آمریکا، ترکیه و برخی کشور‌های منطقه برای متوقف کردن روند شکست رژیم صهیونیستی انتقاد کرد. 
او عملکرد مخرب جریان‌های تکفیری مانند داعش و القاعده را محکوم کرد و آنها را ابزاری در خدمت اهداف آمریکا و اسرائیل دانست که با فتوای مفتی‌های وهابی زیرساخت‌های سوریه را تخریب کردند. 
استاد حوزه و دانشگاه از خیانت رژیم‌های عربی مانند عربستان و امارات در همراهی با اسرائیل سخن گفت و تأکید کرد: جبهه مقاومت، از نیجریه تا لبنان و فلسطین، همچنان در برابر این توطئه‌ها ایستادگی می‌کند. 
وی وحدت مسلمانان را لازمه مقابله با استکبار جهانی دانسته و تأکید کرد: مقاومت اسلامی الگویی برای مبارزه با ظلم و حمایت از مظلومان است.
انتهای پیام/
منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار