رئیس سازمان بازرسی کل کشور:

تلاش ما احیای واحدهای تولیدی و رفع مشکلات اقتصادی است

گروه استان ها- رئیس سازمان بازرسی کل کشور، در جریان بازدید از استان و جلسات مرتبط با حوزه تولید و صنعت، بر اهمیت رفع مشکلات واحدهای تولیدی و جلوگیری از تعطیلی کارخانه‌ها تأکید کرد.
کد خبر: ۱۱۹۱۸۱۸
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۸ 12 December 2024

به گزارش خبرنگار تابناک از کرمانشاه،امروز پنجشنبه ۲۲ آدرذبیح‌الله خدائیان، با حضور در شهرستان اسلام آباد غرب با اشاره به نقش مؤثر سازمان بازرسی و همکاری دستگاه‌های مختلف نظارتی، اظهارکرد: سالانه با تلاش همکاران ما، ده‌ها شرکت و کارخانه از تعطیلی نجات یافته و فعالیت آن‌ها احیا می‌شود. همچنین، مشکلات تسهیلاتی و تأمین منابع مالی این واحدها در جلسات تخصصی بررسی و پیگیری می‌شود.

ویافزود: در این بازدیدها، مشکلات واحدهای تولیدی با دعوت از دستگاه‌های مرتبط از جمله آب، برق، گاز، تأمین اجتماعی و بانک‌ها بررسی می‌شود. تلاش می‌کنیم تا هر دستگاه به میزان وظیفه خود در حل مشکلات واحدهای تولیدی مشارکت داشته باشد.

رئیس بازرسی کل کشور  با تأکید بر پیگیری‌های لازم در سطح استان و تهران، تصریح کرد: مسائلی که نیازمند پیگیری در سطح ملی باشد، به مراجع مربوطه منتقل می‌شود. برای نمونه، درباره مشکلات گلخانه کوثر و شرکت‌های شیمیایی مرتبط، مقرر شد بودجه لازم تأمین و اقدامات راه‌اندازی به سرعت انجام شود.

خداییان با اشاره  به مشکلات حوزه انرژی نیز اشاره کرد و گفت: قطع گاز و برق در فصل سرما، چالش بزرگی برای صنایع است. متأسفانه این مسئله در شهرک‌های صنعتی و مناطق ویژه تولیدی بیشتر مشاهده می‌شود. امیدواریم با تلاش دولت و پیگیری‌های لازم، این مشکلات در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف شود.

رئیس بازرسی کل کشور در پایان بر اهمیت تلاش همه‌جانبه برای مقابله با مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم‌ها تأکید کرد و گفت:جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه بن‌بست ندارد و با پیگیری مسئولان، بسیاری از ناترازی‌ها قابل حل است. این سفرها با هدف شناسایی و رفع مشکلات تولیدی انجام می‌شود و امیدواریم منجر به نتایج کاربردی و عملیاتی شود.

انتهای پیام/ن

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار