رمضانعلی سنگدوینی در گفتوگو با خبرنگار تابناک گلستان اظهار کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه بررسی جزئیات بخش هزینهای لایحه بودجه ۱۴۰۴، با بند الحاقی یک تبصره ۷ این لایحه با ۲۰۱ رأی موافقت کردند.
سنگدوینی افزود: این ۳ درصد منابع به اجرای طرحهای عمرانی شامل آب، خاک، آبیاری نوین در مزارع، آبخیزداری، لایروبی، احیای قنوات و آببندانها، احداث و تکمیل جادههای بین مزارع، و همچنین در راستای فصول ۷ و ۸ قانون برنامه هفتم توسعه برای ارتقای امنیت غذایی، افزایش بهرهوری، و تولید محصولات کشاورزی اختصاص مییابد.
وی تأکید کرد: سازمان برنامه و بودجه کشور مکلف است تأمین اعتبار و تخصیص این بند را در اولویت قرار داده و با تخصیص صددرصدی از طریق خزانهداری کل کشور، پرداخت آن را تضمین کند.
نماینده مردم گرگان و آققلا همچنین اشاره کرد: این اقدام، گامی مؤثر در جهت تقویت زیرساختهای کشاورزی، افزایش تولید و بهرهوری، و تأمین امنیت غذایی کشور است.
انتهای پیام/ع