به گزارش خبرنگار تابناک از استان لرستان، سرهنگ یداله نادری در جلسه پیشگیری از وقوع جرم استان لرستان اظهار کرد: طبق اعلام سازمان پزشکی قانونی کشور در حوزه جادههای لرستان سال ۱۴۰۱ تعداد ۴۲۴ نفر کشته و سال گذشته نیز ۴۱۸ نفر کشته در جادههای استان داشتهایم.
وی افزود: بر اساس اعلام پزشکی قانونی سال گذشته در بازه ۸ ماهه ۳۰۰ نفر و امسال ۱۹۰ نفر کشته داشتهایم که ۱۰ نفر کاهش داشتیم، اما در تصادفات جرحی حدود ۹ تا ۱۰ درصد افزایشی بوده است که بخشی از آن به دلیل اقداماتی همچون کاهش متوسط سرعت، بر خط کردن دوربینهای کنترل سرعت، آرامسازی معابر مواصلاتی باعث شده تا شدت وقوعها بیشتر به سمت مصدومیت برود.
معاون عملیات پلیس راه لرستان عنوتن کرد: بر اساس مولفهها و متغیرهایی که در بروز و ظهور سوانح و حوادث موثرند مثل تعداد کاربرانی که در جادهها در تردد هستند، خودروهایی که از قبل بوده و همچنین خودروهایی که به تازگی اضافه شدهاند، عدم اسقاط خودروهای فرسودهای که هنوز در کف خیابانها هستند میزان توسعه یافتگی راههای استان در مقایسه با دیگر استانها و وضعیت بدی ندارد، اما مناسبتهایی همچون موسم اربعین را داریم که بیش از ۵۱ درصد از زائرینی که به کربلای معلی مشرف میشوند ازجادههای استان لرستان تردد میکنند و لازم است که مسئولین و متصدیان امر از این ظرفیت استفاده کنند.
وی بیان کرد: محور اسلام آباد بابازید تا پل زال به طول ۱۵۲ کیلومتر راهی است که از سال ۱۳۵۴ به همین شکل باقی مانده و دو طرفه است و امسال ۲۵ درصد تقریبا یک چهارم از تصادفات لرستان را به خود اختصاص داد.
نادری گفت: در استان ۵ پروژه از ابتدای دهه ۹۰ کلنگ خورده که چهار خطه شوند، اما نیمه تکمیل باقی ماندهاند مثل محور خرم آباد_ نورآباد حد فاصل پل دوآب الشتر، محور بروجرد نهاوند حد فاصل دهلیز جعفرآباد، الیگودرز به اصفهان حد فاصل چمن سلطان تا داران و محور خرمآباد _کوهدشت حد فاصل روستای زمزم این پروژهها به طول ۴۸ تا ۵۰ کیلومتر نیمه کاره باقی ماندهاند و علی رغم اینکه کمتر از یک درصد راههای استان هستند، اما ۱۲ درصد تلفات و تصادفات منجر فوت و جرح ما را به خود اختصاص دادند.
معاون عملیات پلیس راه لرستان خاطرنشان کرد: از اداره کل راه و شهرسازی و شرکت زیرساخت انتظار میرود که این پروژههای نیمه کاره را به اتمام برساند به عنوان مثال همین محور دواب الشتر سال گذشته در یک مسیر چهار کیلومتری ۲۷ نفر کشته داشت.
وی تصریح کرد: امیدواریم از ظرفیت اربعین برای استان همچون استانهای دیگر استفاده شود برای اینکه بیشترین تصادفات ما در ماههای روی میدهد که منتهی به اربعین هستند.
نادری گفت: حدود ۱۸ تا ۲۰ درصد از تصادفات استان در نقاط پر تصادف روی میدهد که لازم است از طریق اداره کل راهداری اقدامات لازم صورت گیرد.
وی افزود: در سطح استان ۲۲۸ نقطه پر تصادف داریم که ۱۱۱ نقطه مربوط به سال جاری و ۱۱۷ نقطه هم مربوط به نقاطی بوده که از قبل شناسایی شدهاند که باید چشم اندازی جهت مدیریت حوادث و سوانح جادهای با استفاده از کل ظرفیتهای اصلاح زیرساختها و بهبود استانداردها چه در نقاط پر تصادف و چه در نقاطی که از آنها مغفول ماندهایم عمل کنیم.
انتهای پیام/ع