مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان:

۵۰درصد از مصدومان تصادفات جاده‌ای لرستان در بیمارستان‌ها فوت می‌کنند

گروه استان‌ها- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان گفت: ۵۰درصد ازمصدومین تصادفات جاده‌ای لرستان در بیمارستان‌ها فوت می‌کنند، دانشگاه علوم پزشکی باید در مورد این قضیه توضیحات جامع و کاملی ارائه دهد.
کد خبر: ۱۱۹۱۴۵۳
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۳ 08 December 2024

به گزارش خبرنگار تابناک از استان لرستان، عارف امرایی در جلسه پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان اظهار داشت: بیشترین آمار تصادفات لرستان در محور کوهدشت_ زانوگه_ پل سیمره که حدود ۴۶ کیلومتر است روی می‌دهد و با اینکه آمار برون شهری‌های استان کاهشی بوده و در مقایسه ۸ ماهه امسال با سال گذشته هشت نفر کاهش داشته‌ایم، اما در همین محور حدود ۱۳۸ نفر افزایش فوتی داشته‌ایم. 
وی افزود: این محور از سال ۱۳۳۸ یعنی ۶۵ سال پیش به بهره‌برداری رسیده، اما حتی یک سانتی متر توسعه مسیر نداشته و می‌طلبد که وزارت راه و شهرسازی به ویژه شرکت زیر ساخت اهتمام ویژه‌ای در بحث ارتقای این محور داشته باشد. 
مدیرکل راهداری و حمل نقل جاده‌ای لرستان عنوان کرد: مقوله فرهنگ‌سازی و به ویژه بحث فرهنگ ترافیک بسیار اهمیت دارد و آماری که استخراج کردیم در ۸ ماهه گذشته نشان می‌دهد که علی‌رغم اینکه بالاترین مشخصات فنی در بزرگراه‌ها و آزاد راه‌ها است، اما بیشترین تصادفات منجر به فوت در این نقاط روی می‌دهد.
وی بیان کرد: ۴۷ درصد تصادفات فوتی در آزادراه‌های استان که حدود ۶۰۰ کیلومتر است روی می‌دهد و برعکس راه‌های روستایی که بیش از ۶۳۰۰ کیلومتر بوده و کمترین مشخصه فنی دارند، اما ۱۳ درصد تصادفات تنها در این محور‌ها است که این امر نشان می‌دهد کاربران جاده‌ای و رانندگان سرعت مطمئنه را رعایت نمی‌کنند و چه بسا اگر در این محور‌ها نیز همچون راه‌های روستایی رعایت کنند امروز شاهد کاهش تصادفات بودیم. 
امرایی گفت:بر اساس آمار پلیس‌راه ۵۰ درصد مصدومین در بیمارستان جان خود را از دست می‌دهند و ۴۲ درصد این فوتی‌ها نیز  سر صحنه تصادف اتفاق می‌افتد و ۸ درصد هم در حین انتقال که این آمار نگران کننده است.
وی با بیان اینکه چرا ۵۰ درصد از مصدومین در بیمارستان‌ها فوت می‌کنند تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی باید در مورد این قضیه توضیحات جامع و کاملی ارائه دهد. 
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان خاطرنشان کرد: بر اساس ضوابط اجرایی بحث نگهداری و زیرساخت راه‌های غیرشهری به ویژه راه‌های فرعی و روستایی از محل اعتبارات استانی است که استان لرستان از این نظر بسیار ضعیف است و علی رغم اینکه ۹ ماه از سال گذشته فقط ۱۰ درصد اعتبارات تخصیص پیدا کرده است هر آنچه که کار می‌کنیم از محل اعتبارات سازمان راهداری و ملی چانه زنی می‌کنیم و برخی اقدامات را انجام می‌دهیم اگرچه کافی نیست، اما تلاش ما در این راستاست. 
امرایی اظهار کرد: اصلاح هندسی چهار خطه‌ها بسیار اهمیت دارد و می‌طلبد که اهتمام ویژه‌ای در سطح ملی به ویژه وزارت راه و شهرسازی و شرکت زیرساخت داشته باشند و شرایط را بهبود دهند. 
وی افزود: بر اساس ابلاغیه کمیسیون ایمنی راه‌های کشور حدود ۸۸۷ نقطه پر تصادف در کشور شناسایی و به استان‌ها ابلاغ شده که از این مجموع حدود ۲۲ نقطه در حوزه استان لرستان قرار دارد که تا به امروز ۱۷ نقطه اصلاح هندسی و ایمن سازی انجام و ۵ نقطه باقی مانده را نیز در تلاش هستیم تا پایان سال به طور کامل انجام دهیم. 
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان عنوان کرد: ۲۰۸ نقطه نیز متفاوت از نقاط حادثه خیز بوده، اما در نقاط پر تصادف هستند و سعی می‌کنیم از شهرستان‌هایی که بیشترین تصادفات را دارند بیشترین تحلیل را انجام دهیم که توسط ایمنی راه‌ها ابلاغ شده باشد با این حال به صورت ماهیانه تحلیل تصادفات را انجام می‌دهیم و سعی می‌کنیم از شهرستان‌هایی که بیشترین تصادفات را دارند تحلیل انجام بدهیم.
انتهای پیام/ع
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار