دو پهنه جهادی استان چهارمحال و بختیاری تجهیز شدند

گروه استان‌ها-فرمانده سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) استان چهارمحال و بختیاری گفت: دو پهنه جهادی استان چهارمحال و بختیاری با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان تجهیز شدند.
کد خبر: ۱۱۹۱۴۵۰
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۶ 08 December 2024

دو پهنه جهادی استان چهارمحال و بختیاری تجهیز شدند

به گزارش خبرنگار تابناک از استان چهارمحال و بختیاری، سردار علی محمد اکبری امروز در آیین اهدای تجهیزات عمرانی و قرارگاه‌های جهادی استان چهارمحال و بختیاری توسط سازمان بسیج سازندگی، اظهار داشت: در استان چهارمحال و بختیاری دو هزار و ۵۰۰ گروه جهادی در قالب‌های مختلف از جمله بحث عمرانی در حال تلاش هستند.

وی افزود: در واقع قرارگاه‌های جهادی به صورت پهنه‌ای و قرارگاه‌های منطقه‌ای به عنوان گروه‌های جهادی در سطح استان فعال هستند.

فرمانده سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) استان چهارمحال و بختیاری گفت: در این استان، شهرستان‌ها تقسیم شده و هر ۴ شهرستان، یک پهنه جهادی است، امروز دو پهنه جهادی استان چهارمحال و بختیاری تجهیز می‌شوند‌.

اکبری مطرح کرد: امکانات مورد نیاز کارهای عمرانی و ساختمانی از جمله این تجهیزات است، برای حمل و نقل دو دستگاه نیسان و یک فوتون و چهار دستگاه هم بیل بکو و ... تقدیم گروه‌های جهادی می‌شود. 

وی بیان داشت: بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان دو پهنه قرارگاه جهادی استان تجهیز می‌شود تا ان‌شالله بتوان به مردم، خصوصاً مردم محروم و نیازمند خدمت کرد.

دو قرارگاه جهادی پهنه‌ای دیگر نیز تا آخر سال تجهیز می‌شوند

هوشنگ فولادی در ادامه اظهار داشت: یکی از ملزومات گروه‌های جهادی، تجهیزات است که توسط مجموعه سازمان بسیج در سطح کشور انجام می‌شود.

وی گفت: تجهیزاتی که امروز به دو شهرستان بروجن و شهرکرد به صورت پهنه‌ای تقدیم شد شامل دستگاه‌های برش، دستگاه جوش و تولید بتن است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: هزار و ۵۰۰ گروه جهادی از این دستگاه‌ها در مناطق محروم استفاده می‌کنند. دو قرارگاه جهادی پهنه‌ای دیگر نیز تا آخر سال تجهیز می‌شوند. 

انتهای پیام/ع

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار