محمدرضا باپیرزاده در گفت و گو با خبرنگار تابناک در کرمانشاه، با اشاره به مزایده سراسری اموال تملیکی ، اظهار کرد: در مزایده ۲۸۵، انواع لوازم خانگی ،آرایشی و بهداشتی، خودرو به صورت الکترونیک در سراسر کشور به فروش میرسد.
وی افزود: شرکت کنندگان در مزایده ۲۸۵ اموال تملیکی سراسری تا تاریخ نوزدهم آذرماه مهلت ارائه پیشنهاد دارند و تاریخ شروع مزایده ۲۸۵ دوازدهم آذرماه بوده است.
مدیر کل اداره کل اموال تملیکی استان کرمانشاه بااشاره به زمان رمزگشایی پیشنهادات که روز یکشنبه آینده ۲۵ آذرماه جاری خواهد بود، تصریح کرد: قیمت پایه مزایده از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت قابل مشاهده است و مبلغ پیشنهادی توسط شرکتکنندگان ارائه میشود.
باپیرزاده در پایان گفت:از مهم ترین شرایط شرکت در مزایده اموال تملیکی این است که شرکت کنندگان باید در سامانه ستاد ایران ثبت نام خود را انجام دهند. پس از ثبت نام مزایده اموال تملیکی، نسبت به شرایط ضمانت نامه ای که مزایدهگر در نظر گرفته است، آگاهی خود را تکمیل کنند.
مدیر کل اداره کل اموال تملیکی استان کرمانشاه در پایان گفت :دریافت توکن و داشتن گواهی امضای الکترونیکی برای شرکت کنندگان الزامی و پرداخت وجه تضمین و ارائه قیمت پیشنهادی از دیگر شروط شرکت در مزایدات اموال تملیکی است.
انتهای پیام/