استاندار خراسان جنوبی:

مدیران خراسان جنوبی سهم استان را از اعتبارات ملی بگیرند

گروه استان ها- استاندار خراسان جنوبی تاکید کرد: مدیران سهم استان را از اعتبارات ملی بگیرند.
کد خبر: ۱۱۹۱۳۵۸
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۹ 07 December 2024

 

به گزارش خبرنگار تابناک از خراسان جنوبی؛ عصر روز شنبه اولین جلسه شورای اداری به ریاست و حضور نماینده عالی دولت چهاردهم در استان و حضور صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

  مهندس سید محمدرضا هاشمی در این جلسه تصریح  کرد: اقتصاد استان مهم است و مدیران باید سهم خراسان جنوبی را از اعتبارات ملی بگیرند چرا که با 15 درصد اعتبارات  تملک ، استان به جایی نمی رسد و با این اعتبارات پروژه های عمرانی در جا می زند مدیران اگر درصد توسعه هستند باید از 85 درصد اعتبارات در اختیار مرکز، سهم استان را بگیرند و به میزان ناچیز بودجه استانی اکتفا نکنند برای پییگری جذب اعتبار با هر مدیری و هر مسولی در تهران همراهی می کنم.

استاندار یادآوری کرد: به معنای واقعی دنبال توسعه اقتصادی استان باشید زیرا خراسان جنوبی مشکل امنیتی ندارد و صد درصد امنیت پایدار دارد.

وی جلوگیری از نارضایتی مردم را توصیه و اضافه کرد: مسئولان برای رفع مشکلات و توسعه تلاش کنند در صورتی که امکان حل مشکلی  به دلایلی وجود ندارد برای اقناع سازی مردم تلاش کنند.  

وی موضوع بعدی را ارتباط بخش های مختلف صنعت، کشاورزی ، گردشگری و...  با دانشگاه ها اساتید و شرکت‌های دانش بنیان

بیان کرد و افزود: باید ارتباط با دانشگاه جزو اولویت های دستگاه ها باشد ؛علم و تفکر از دانشگاه، حمایت از ما و سرمایه را هم سرمایه گذار تامین کند . شرکت های دانش بنیان نیز ظرفیت خوبی هستد که امسکان اشتغال را به راحتی فراهم  کرده و بسیاری از آن ها منشا تحولات و ابتکار هستند.

استاندار همچنین به اشکالات در توزیع بودجه و مکاتباتی با رئیس مجلس اشاره کرد و توضیح داد: شاخص توزیع اعتبارات محرومیت و جمعیت است که با توجه به پهناور بودن خراسان جنوبی باید شاخص وسعت هم مورد توجه قرار گیرد .

هاشمی به فرمانداران شهرستان ها توصیه کرد: براساس برنامه هفتم توسعه سند توسعه استان و آمایش سرزمین را بروزرسانی کنند از طرف دیگر به دلیل اهمیت سرمایه گذاری، به بخش خصوصی هم توجه شده و قانون را به نفع مردم و سرمایه گذاران تفسیر شود.

و سرمایه گذار پشت در اتاق مسئول منتظر نماند باید مدیران سراغ آن ها بروند و جواب استعلامات 17 گانه سرمایه گذاری در کمتر از 24 ساعت داده شود.

 وی به موضوع بازگشایی بازارچه‌های مرزی استان هم گریزی زد و گفت: در خراسان جنوبی مشکلی برای این کار نیست و موضوع از طریق سفیر ایران در افغانستان و سفیر افغانستان در ایران پیگیری می شود تا رونق اقتصادی در مرزهای استان ایجاد شود.

وی در این جلسه خراسان جنوبی را مهد فرهنگ، دیانت ، تقوا و ... توصیف کرد که همه ظرفیت های انسانی، فرهنگی، عمرانی و اقتصادی را دارا است و از قبل تشکیل استان، به تدین مردم و حضور چهره های شاخص در حوزه های مختلف از آن یاد می شود. استانی که در وحدت از امنیت پایدار برخوردار است و این نعمت توسط مردم و ارکان امنیتی فراهم شده است.

استاندار حضور نماینده ولی فقیه در استان را نعمت وایشان را عمود خمیه ولایت در خراسان جنوبی و محور وحدت دانست و این که  باید  توصیه‌های ایشان را سرلوحه کار دستگاه ها باشد.

هاشمی با اشاره به بازدید از مرزهای استان در روز گذشته، گفت: خراسان جنوبی با وجود ۳۳۱ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان و 45 کیلمتر با سیستان و بلوچستان، با همت اعضای شورای تامین استان از امنیت پایدار برخوردار است.  

 وی حضور سه نفر از فرزندان استان در کابینه دولت چهاردهم را فرصتی برای خراسان جنوبی دانست که باید از این پتانسیل بیشتر و بهتر استفاده شود. علاوه براین اعضای شورای اداری استان نیز تیمی هستند که باید برای افزایش رضایت مردم و توسعه استان تلاش کنند.

وی ملاک ارزیابی مدیران را رضایت و تکریم مردم عنوان و تاکید کرد: برای مقابله با دشمن باید مردم را راضی کنیم چرا که در این صورت در همه صحنه ها حضور یافته و کمک می کنند . وقت ما باید وقف مردم باشد همان طور که در مکتب حاج قاسم سردار دل ها، میز خدمت او سیار بود حالا هم برای حل مشکلات باید در میدان  حاضر بود و از پشت درهای بسته و میز و تلفن کار به جایی نمی‌رسد.

وی در این جلسه هم به پتانسیل های استان در بخش های کشاوررزی، صنعت ،ادبیات فرهنگ و.. اشاره کرد و گفت: خراسان جنوبی بهشت گیاهان دارویی ، قطب تولید ۹۸ درصد زرشک بی دانه جهان و رتبه دوم تولید زعفران، تامین طیور چند استان، معادن بی نظیر و ... را در کارنامه دارد و باید در اقتصاد هم پیشگام باشد هر چند کارهایی در این زمینه در استان انجام شده اما جای کار زیاد است.

هاشمی اولین اقدام را برای توسعه اقتصادی تبدیل پتانسیل های بالقوه بالفعل با همکاری بخش خصوصی بیان کرد و ادامه داد: حضور سرمایه گذار دراستان محرک اقتصاد است که البته نیاز به تامین زیرساخت های فرودگاه و پرواز دارد تا کار سرمایه گذار در سریع ترین وقت ممکن انجام شود. برای حل مشکل در استان هم جلسه هایی برگزار شده وباز هم با حضور نمایندگان و وزرای استان در دولت این موضوع مهم پیگیری می شود.

وی با استناد به گفته مقام معظم رهبری تاکید کرد مدیری موفق است که دچار حاشیه نشده و وقت خودش را وقف خدمت به مردم کند باید در اتاق مسئولان باید به روی تمام سرمایه‌گذاران و مردم باز باشد.

وی سیاست دولت را توجه به معیشت و اقتصادی مردم دانست و توصیه کرد: مدیران از فرصت خدمت به مردم استفاده کنند و در استان هم به معنای واقعی در حوزه اقتصاد برای مردم کار کنند هنر مدیران کار کردن به گونه ای است که مردم و سرمایه گذاران کمترین مراجعه را به مرکز داشته باشند. اگر فرمانداری به خوبی به وظیفه خود عمل کند مردم از شهرستان راهی مرکز استان نمی شوند.

هاشمی همچنین بر ارتباط قوی مدیران دستگاه ها با اصحاب رسانه در راستای جهاد تبیین و امیدآفرینی تاکید کردو افزود: نشست‌های خبری و تعامل با رسانه‌ها برای ارائه دستاوردهای نظام و دولت بیشتر و روابط عمومی دستگاه‌ها نیز فعال تر شوند چرا که روابط عمومی‌ها موتور محرک توسعه هر دستگاه هستند.

استاندار به  مسئولان دستگاه‌های اجرایی سفارش کرد: پروژه‌های دهه فجر دستگاه ها را آماده و با محوریت مردم افتتاح کنند تا مردم از خدمات نظام اسلامی مطلع شوند.

پذیرش 29 طرح پژوهشی

 معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری خراسان جنوبی هم به تشکیل کمیته و کارگروه آموزش، پروژهش و فناوری در قالب شورای برنامه‌ریزی و توسعه اشاره کرد که ذیل آن کمیته تخصصی علمی، آموزش و فناوری در دانشگاه بیرجند در حال فعالیت است.

ناصر ناصری گفت: از ابتدای امسال ۳۵ طرح پژوهشیاز طرف دستگاه‌ها به کارگروه پژوهش استان ارسال شده که از میان آن ها ۲۹ طرح تصویب و نهایی شد.  همچنین امسال 64 پژوهش‌گر برتر استان معرفی و تجلیل شدند.

تشریح مشکلات معلولان برای مدیران

مدیر کل بهزیستی استان هم در ادامه گزارشی از وضعیت جامعه هدف و مطالبات این مجموعه بیان کرد و توضیح داد: 21 هزار و 253 معلول در استان از 77 مرکز شبانه روزی ، روزانه، حرفه آموزی و ... خدمات می گیرند که بیشترین آن ها معلولان جسمی حرکتی و کمترین شان در بخش صوت و گفتار هستند.

شرفی مهم ترین رویکرد بهزیستی استان را توانمندسازی معلولان بیان واضافه کرد: با مطالبه گری اعتبارات افزایش یافته است و در بخش کمک توان بخشی موفقیت هایی حاصل شده است. مدیریت پشت نوبتی مستمری ها از اقدامات تحولی در استان استو علاوه بر این سال قبل در زمینه ویلچر، پوشک مواج و سمعک که پر مصرف هستند تامین شده است.

وی تاکید کرد: برای امسال نیز 26 قلم مورد نیاز از جمله ویلچر برقی از تهران درخواست شده است که بین 40 تا 60 میلیون تومان قیمت دارد و تا پایان امسال به مددجویان تحویل می شود.

شرفی از مسولان خواست کارت های معلولیت جامعه هدف بهزیستی را بپذیرند چرا که برخی دستگاه ها از جمله آموزش و پرورش، نیروی انتظامی و بانک از آن ها کارت معرفی دیگری مطالبه و برای آن ها مشکل ایجاد می کنند..

وی مشکل دیگر معلولان را نوبت گیری از پزشکان، رفت و آمد، مناسب نبودن برخی دستگاه ها برای تردد معلولان و ... بیان کرد و ادامه داد: پل های هوایی نیز به دلیل نبود پله برقی و آسانسور برای آن ها قابل استفاده نیست.

انتهای پیام/ع

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار