معاون پژوهشی وزیر علوم:

انعقاد قرارداد از سوی شرکت ها با دانشگاه ها، معافیت مالیاتی برای شرکت ها به همراه دارد

گروه استان ها- معاون پژوهشی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری گفت: هر شرکت دولتی یا خصوصی که با دانشگاه قرارداد ببندد بر اساس ماده ۱۳ قانون جهش تولید دانش بنیان، مشمول مشوق مالیاتی می‌شود.
کد خبر: ۱۱۹۱۳۳۵
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۲ 07 December 2024

انعقاد قرارداد از سوی شرکت ها با دانشگاه ها معافیت مالیاتی را برای شرکت ها به همراه دارد

به گزارش خبرنگار تابناک از خراسان جنوبی، پیمان صالحی ظهر امروز در جلسه توسعه زیست بوم نوآوری و اقتصاد دانش بنیان خراسان جنوبی در جمع فعالان اقتصادی اظهار داشت: در سال گذشته ۱۴ هزار میلیارد ریال قرارداد تحقیق و توسعه میان دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی با صنایع و شرکت‌های بخش خصوصی و دولتی کشور منعقد شد اما در این بین رتبه خراسان جنوبی پایین است.

وی با بیان اینکه قریب به ۱۰۰ طرح با دانشگاه ها منعقد شده که بیشترین آنها شرکت های دانش بنیان بودند افزود: بر اساس ماده ۱۳ قانون جهش تولید دانش بنیان، هر شرکت دولتی یا خصوصی که با دانشگاه قرارداد تحقیق و توسعه منعقد کند مشمول مشوق مالیاتی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه طرح‌ها باید نظام‌مند، نوآورانه و فناورانه باشد افزود: شرکت‌ها و  واحد‌های تولیدی خراسان جنوبی نیز مانند دیگر استان های کشور از این قانون با توجه به ظرفیت‌های فراوان استفاده کنند.

ذوالفقاری سرپرست پارک علم و فناوری استان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه ۴۸ شرکت دانش بنیان در خراسان جنوبی داریم افزود: باید شرکت های دانش بنیان در دل صنعت قرار بگیرند و امیدواریم بتوانیم ارتباط بهتری با فعالان اقتصادی داشته باشیم.

ذوالفقاری گفت: سه مرکز نوآوری تخصصی در استان نیاز داریم که این سه مرکز شامل مرکز نوآوری تخصصی زغالسنگ،صنعت لاستیک و همچنین زرشک و زعفران است که امیدواریم هرچه زودتر راه اندازی شوند.

وی گفت: پایان نامه‌هایی که قابلیت دانش بنیانی دارند حمایت می کنیم تا بتوانند به پارک علم و فناوری ورود کنند و محصولشان تجاری سازی شود. 

خیریه مدیرعامل مجتمع مرغ مادر خراسان جنوبی گفت: ما چندین مشکل در بحث صنایع بزرگ داریم که یکی از آن ها درخواست وام است اما متاسفانه از سقف وام های بانکی بیشتر است و نیاز است که یک خط اعتباری برای ما ایجاد کنند.

وی گفت:در بخش تولید طیور نیز ۷۵درصد تولید محصولات طیور استان مازاد بر عرضه است و هم اکنون در استان سیستان و بلوچستان نیز واحدهای بزرگی وجود دارد که بدون شک تا یکی دو سال آینده سیستان و بلوچستان خودکفا می شود و باید به فکر صادرات و پیداکردن بازار دیگری باشیم.

یکی دیگر از فعالان اقتصادی گفت: یکی از مشکلات ما نبود پروازهای منظم است چرا که در بسیاری از مواقع نبود پرواز سبب شد تا ما سفارش خود را از دست بدهیم و مشتری به سراغ استان دیگری برود و این موضوع نیز باید پیگیری شود‌.

لشکری از دیگر فعالان حوزه اقتصادی استان نیز در این جلسه اشاره ای به تسهیلات پرداختی از سوی بانک ها با درصد سود بالا کرد و گفت:بانک های استان وام ها را با درصد سود بالا پرداخت می کنند و همین موضوع سبب مهاجرت سرمایه‌گذاران از داخل استان شده است.

انتهای پیام/س

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار