حجت الاسلام والمسلمین رضا براتی زاده در گفتوگو با خبرنگار تابناک در خراسان شمالی، اظهار داشت: یکی از اهداف تقویت تعامل دستگاه قضایی با آموزش و پرورش، زمینه سازی برای اشاعه فرهنگ قانون مداری، نظم پذیری و مسئولیت پذیری و ترویج گفتگو در این حوزه است.
وی افزود: در همین راستا و با توجه به اشراف قضات بر مسائل اجتماعی و حقوقی با اجرای طرح قاضی در مدرسه فرصتی برای تبیین این مسائل در مدارس به وجود می آید.
رئیس کل دادگستری خراسان شمالی ارتقاء دانش حقوقی و قضایی را از مهمترین اهداف اجرای طرح قاضی در مدرسه عنوان کرد و گفت: این طرح با تمرکز بر 4 گروه دانش آموزان، معلمان و مربیان و مشاوران، مدیران مدارس و والدین اجرا می شود.
مقام عالی قضایی در خراسان شمالی گفت: آسیبهای اجتماعی موانعی در مقابل پیشرفت فردی هستند که در صورت دقیق و به موقع آنها و تبیین راهکارهای لازم برای پیشگیری از وقوع این آسیبها امکان رشد افراد فراهم می شود.
حجت الاسلام والمسلمین براتیزاده افزود: دخانیات، اعتیاد و فعالیت بدون نظارت در فضای مجازی، امکان درگیر شدن کودکان و نوجوانان را در دام آسیبهای بزرگتر فراهم می کند و هزینه های مادی و معنوی متعددی برای فرد و جامعه در پی دارد.
وی در پایان گفت: طرح قاضی در مدرسه با هدف پیشگیری از بروز آسیبهای اجتماعی، انتقال مفاهیم متناسب با جامعه مخاطب دانش آموزان، تقویت مهارت های تاب آوری، آموزش نظم و فراهم کردن زمینه بازگشت آسیب دیدگان به جامعه و مشروعیت بخشی به حقوق دانش آموزان اجرا می شود.
انتهای پیام/ن