حل مشکلات کشاورزان در اولویت مسئولان باشد/استقرار ادارات در بخش میمه پیگیری می شود 

نماینده مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: باتوجه به اینکه ۶۰ درصد محصولات کشاورزی استان در شهرستان دهلران تولید می شود میطلبد حل مشکلات کشاورزان در اولویت مسئولان مرتبط باشد.
کد خبر: ۱۱۹۱۲۵۹
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰ 06 December 2024

به گزارش خبرنگار تابناک در ایلام ؛  اسدالله چراغی امروز در جلسه حل مشکلات کشاورزان فرخ آباد که با حضور مدیر عامل آب منطقه ای استان، معاون سیاسی فرماندار و جمعی از مدیران و کشاورزان در فرماندار ی دهلران برگزار شد، بیان داشت: توزیع عادلانه آب کشاورزی در شهرستان از موضوعات بسیار مهمی است که متولیان امر باید با برنامه ریزی به دنبال حل مشکلات مرتبط کشاورزان در شهرستان باشند 

وی با بیان اینکه کشاورزان نقش مهمی در تولید ، اقتصاد و امنیت غذایی دارند ، گفت: برسی مشکلات این قشر تلاشگر در قالب کار کارشناسی فی‌مابین مدیر کل جهاد کشاورزی و مدیرعامل آب منطقه ای قرار گیرد .

نماینده مردم شهرستان‌های دهلران، آبدانان، دره‌شهر و بدره در مجلس شورای اسلامی گفت: کاهش قیمت آب بها بر اساس کیفیت، توزان در توزیع آب، کیفیت بخشی از جمله درخواست کشاورزان حوزه انتخابیه است که مسئولان مرتبط با کار کارشناسی مشکل کشاورزان را حل کنند .

چراغی با اشاره به اینکه مدیران استانی برای توسعه استان در چهار حوزه، کشاورزی ، صنعت ، بهداشت درمان و راه برنامه داشته باشند؛ افزود: مدیران کل با هم‌افزایی درون استانی به دنبال حل مشکلات باشند و اگر برای حل مشکلات نیاز در مرکز بود مجمع نمایندگان استان پای کار هستند .

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت:نارضایتی مردم حوزه انتخابیه در بحث کشاورزی و تامین آب قابل پذیرش نیست و مدیران مرتبط باید با حضور میدانی خود ضمن تلاش برای حل مشکلات پاسخگوی این قشر زحمتکش باشند.

چراغی گفت:خدمت به مردم در سرلوحه کار مسئولان اجرایی باشد و کم کاری در بحث خدمت به مردم پذیرفتنی نیست.

استقرار ادارات در بخش میمه پیگیری می شود 

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: باتوجه بعد مسافت این بخش با مرکز شهرستان استقرار ادارات برای خدمت رسانی به مردم ضرورت دارد .

اسدالله چراغی در ديدار جمعی از خانواده شهدا و مردم بخش سراب میمه گفت: شهدا الگوي زندگی ما هستند لذا همه ما مسئولان باید در مسیر شهدا وخدمت به خانواده این عزیران قدم برداریم.

وی با بیان اینکه مردم شهرستان دهلران در دوران دفاع مقدس جانانه از کیان ایران اسلامی دفاع کردند ،گفت: امروز نوبت مسئولان اجرایی است که با توان تمام به مردم این شهرستان و بخش های تابعه خدمت کنند .

نماینده مردم شهرستان‌های دهلران، آبدانان، دره‌شهر و بدره در مجلس شورای اسلامی گفت:بخش میمه دارای ظرفیت‌های گردشگری ، کشاورزی و اقتصادی زیادی است و باید این پتانسیل ها برای توسعه منطقه بالفعل تبدیل شوند .

چراغی افزود:برای ایجاد کارخانه آب معدنی و کارخانه گچ پیگیری صورت گرفته و به دنبال سرمایه‌گذار هستیم تا زمینه اشتغال جوانان منطقه فراهم شود .

 عضو مجمع نمایندگان استان ایلام اظهار داشت:برای توسعه راه های مواصلاتی این بخش ۱۵ میلیارد تومان هزینه شده و از محل مسولیت های اجتماعی نفت هم ۱۰۰ میلیون تومان به مسجد جامع این بخش اختصاص یافته است .

وی با اشاره به اینکه نمایندگی امانت است، افزود: بر اساس رسالت کاری توان خود را برای توسعه منطقه بکار بسته ایم و مدیران اجرایی هم می بایست از مرکز به دنبال جذب اعتبارات لازم برای توسعه استان باشند.

در این دیدار مردمی از دو ‌کتاب‌ جامانده از قافله عشق با موضوع دفاع مقدس و گذری بر تاریخ میمه به نویسندگی ابراهیم بازیار از فرهنگیان بخش میمه با حضور نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، معاون برنامه‌ریزی فرمانداری ویژه دهلران، خانواده شهدا ، رئیس اداره کتابخانه های دهلران مردم بخش میمه رونمایی شد و از خانواده شهدا و ایثارگران تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/ع

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار