استاندار کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و همچنین تشییع پیکر ۵ شهید گمنام در این استان به خبرنگار تابناک در کهگیلویه و بویراحمد گفت: مردم این استان طی یک هفته اخیر که میزبان شهدای گمنام در سراسر استان بودند صحنههای بیاد ماندنی خلق کردند.
رحمانی به حضور گسترده مردم یاسوج در مراسم وداع با پیکر شهدا اشاره کرد و افزود: امیدواریم که این توفیق نصیب همه ما شود که آرمان شهدا را ادامه دهیم.
لازم به توضیح مرکز کهگیلویه و بویراحمد شاهد دو برنامه پیاده روی حرم تا حرم از امامزاده عبدالله شهر یاسوج تا امامزاده مختار این شهر و همچنین تشییع و تدفین شهدای گمنام بوده که با استقبال بسیار باشکوه مردم همراه بود.
ضمنا پیکر مطهر ۲ شهید گمنام پس از تشییع باشکوه و اقامه نماز برای تدفین و خاکسپاری به شهرستان کهگیلویه، یک پیکر هم پس از تشییع و وداع باشکوه به بخش چیتاب بویراحمد و ۲ پیکر دیگر این شهدای گمنام در محل اداره کل پزشکی قانونی و دانشگاه مهارت در شهر یاسوج به خاک سپرده شدند.