قربان حاجیمشهدی در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار تابناک گلستان اظهار کرد: سال گذشته تکلیف مالیاتی استان تقریباً ۳ همت بود که توانستیم آن را وصول کنیم.
وی افزود: امسال نیز با توجه به تکلیفی که قانون بودجه در مجلس وضع کرده و امور مالیاتی مکلف به اجرای آن است، برای استان ۵ همت درآمد مالیاتی در نظر گرفته شد.
حاجیمشهدی گفت: در هشت ماه نخست امسال باید ۳ همت از این ۵ همت وصول میشد، اما به دلیل برخی اتفاقات از جمله تعویق در ارسال اظهارنامههای مالیاتی بهواسطه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، تاکنون تنها ۲.۸ همت از مالیاتها دریافت شده است.
مدیرکل امور مالیاتی گلستان بیان کرد: امیدواریم تا پایان سال کسری درآمد مالیاتی استان جبران شود.
وی ادامه داد: سال گذشته ۴۸۰ میلیارد تومان از محل عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداریها و دهیاریهای استان واریز شد. همچنین در ۸ ماه نخست امسال نیز ۳۸۰ میلیارد تومان از محل همین عوارض به حساب آنها واریز شده است.
حاجیمشهدی با اشاره به طرح نشاندار کردن مالیات صاحبان مشاغل، گفت: در این طرح، صاحبان مشاغل میتوانند با مشارکت در اجرای طرحهای مشخصشده، مالیات خود را به پروژههای مرتبط تخصیص دهند. سال گذشته ۱۲۰ میلیارد تومان مالیات در این قالب نشاندار شد.
وی در رابطه با وصول مالیات ۷ همتی برای سال آینده در گلستان اظهار کرد: امیدواریم این مبلغ با رایزنی نمایندگان در مجلس تعدیل شود و به تصویب نرسد.
مدیرکل امور مالیاتی گلستان تأکید کرد: با توجه به اینکه گلستان جزو چند استان محروم کشور شناخته میشود و از معافیتهای مالیاتی در بخش تولیدات کشاورزی برخوردار است، کشش پرداخت چنین مبلغی را ندارد و ممکن است فشار مضاعفی بر صاحبان مشاغل مختلف وارد کند.
وی در پایان با اشاره به فرارسیدن روز حسابدار، گفت: حسابداران خبره حلقه واسط بین مردم و مالیات هستند و با رعایت مقررات و حسابرسی دقیق دفاتر، نقشی اساسی در تعیین مالیات صاحبان مشاغل دارند.
حاجیمشهدی تصریح کرد: گلستان فاقد مؤسسات حسابرسی حرفهای است و نیاز است دستگاههای اجرایی مرتبط برای ایجاد چنین مؤسساتی در استان برنامهریزی کرده و وابستگی به تهران در این حوزه را کاهش دهند.
انتهای پیام/س