رضا پرنوره در گفت و گو با خبرنگار تابناک در کرمانشاه با اشاره به تعداد قلع و قمع سازههای غیرمجاز از ابتدای سال تاکنون، اظهار کرد: براساس تبصره ۲ ماده ۱۰ سال ۱۴۰۳ تا آخر آبان ماه تعداد ۳۷۴ مورد قلع و قمع سازههای غیرمجاز در سطح ۱۲۶.۹۶ هکتار از اراضی زراعی و ۵۹ مورد احکام قطعی در سطح ۴.۵۴۱ هکتار در استان صورت گرفته است.
وی با اشاره به یکپارچه سازی اراضی، افزود: هدف از یکپارچهسازی اراضی کاهش هزینههای کاشت، داشت و برداشت است، همچنین مهمترین مشکل یکپارچهسازی اراضی، عدم مشوقهای کاربردی برای کشاورزان ذینفع است.
مدیر امور اراضی استان کرمانشاه تصریح کرد: در واگذاری زمین برای طرحهای زراعی باغبانی با بارگذاری در سامانه درگاه ملی مجوزها بعد اخذ تخصیص و موافقت هیات واگذاری زمین استان، عرصه بلامعارض منابع ملی برای اجرای طرحهای زراعی باغی و گلخانه به متقاضیان حقیقی و حقوقی واگذار میشود.
پرنوره با اشاره به مدارک لازم برای واگذاری زمین عنوان کرد: این مدارک شامل، نقشه UTM با رعایت حدنصاب، تایید اولیه امور اراضی و منابع طبیعی شهرستان به لحاظ ملی بودن، درخواست واگذاری اراضی بر اساس فرم مربوطه، مدارک شناسایی متقاضی، شامل تصاویر، کارت ملی، شناسنامه و کارت پایان خدمت (برای افراد حقیقی)، مدارک شناسایی اعضاء هیات مدیره شرکت، اساسنامه با موضوع فعالیت شرکت، آخرین آگهی تغییرات شرکت (برای اشخاص حقوقی)، گواهی عدم اشتغال (تعهد محضری) متقاضی و برای افراد حقوقی اعضاء هیات مدیره است.
وی همچنین اضافه کرد: دیگر مدارک شامل طرح توجیهی با برنامه زمانبندی و تایید شده توسط مرجع صادر کننده موافقت اصولی، سایت، پلان و طرح تایید شده توسط مرجع صادرکننده موافقت اصولی، موافقت اصولی محیط زیست، تخصیص آب مورد نیاز تایید شده توسط معاونت مرتبط با طرح، گواهی شورای اسلامی مبنی بر سکونت مورد تقاضا در محل مورد تقاضا است.
پرنوره با اشاره به برخورد با تغییر کاربریها بیان کرد: طبق ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی باغها هرگونه تغییر کاربری در قالب ایجاد بنا، برداشتن یا افزایش شن و ماسه و سایر اقدامات بنا به تشخیص وزارت جهادکشاورزی تغییر کاربری محسوب شود، چنانچه به طور غیرمجاز و بدون اخذ مجوز از کمیسیون موضوع تبصره یک ماده یک این قانون صورت پذیرد جرم بوده و ماموران جهاد کشاورزی محل مکلف هستند نسبت به توقف عملیات اقدام و مراتب را به اداره متبوع برای انعکاس به مراجع قضایی اعلام کنند.
مدیر امور اراضی استان کرمانشاه در پایان گفت: بر طبق تبصره ۲ همین ماده ماموران جهاد کشاورزی موظف هستند با حضور نماینده دادسرا و در نقاطی که دادسرا نباشد با حضور نماینده دادگاه محل ضمن تنظیم صورتمجلس نسبت به قلع و قمع بنا اقدام و وضعیت زمین را به حالت اولیه اعاده کنند.
انتهای پیام/