مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خبر داد:

جریمه میلیاردی فروشگاه لوازم برقی در رشت به دلیل ثبت‌ نکردن کالا در سامانه

گروه استان‌ها- مدیرکل تعزیرات حکومتی استان با بیان اینکه فروشگاه لوازم برقی در رشت به دلیل ثبت‌نکردن کالا‌های خود در سامانه جامع انبارها، با محکومیتی سنگین مواجه شد، گفت: تعزیرات حکومتی گیلان این تخلف را با جریمه‌ای بیش از یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال پاسخ داد. 
کد خبر: ۱۱۹۰۸۵۶
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱ 02 December 2024

مرتضی امینی، در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک در گیلان، از محکومیت سنگین یک فروشگاه لوازم برقی به دلیل ثبت‌نکردن کالا در سامانه جامع انبار‌ها خبر داد و اظهار داشت: شعبه هشتم بدوی ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز در رشت، پس از بررسی اسناد و مدارک ارائه‌شده، اتهام فروشگاه را محرز دانست و این واحد تجاری را به پرداخت یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان، تصریح کرد: این تخلف توسط بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت در بازرسی از انبار لوازم برقی کشف و گزارش آن به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

امینی با بیان اینکه نظارت بر ثبت کالا‌ها در سامانه جامع انبار‌ها اقدامی ضروری برای مقابله با قاچاق کالا و حفظ نظم بازار است، اظهار کرد: شهروندان هرگونه تخلف مشابه را به نهاد‌های نظارتی گزارش دهند.

انتهای پیام/ن

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار