دکتر وحیدرضا صادق منش در گفتگو با خبرنگار تابناک در استان قم در خصوص هدف از تشکیل اتحاد استانی در حوزه گردشگری سه استان قم و اصفهان، مرکزی اظهار کرد: ما نیز همانند بسیاری از حوزهها، با چالشی مواجه هستیم مبنی بر اینکه منابع جزیرهای در حوزه گردشگری وجود دارد و اینها به یکدیگر متصل و همافزا و هماهنگ نیستند.
مشاور برندسازی و توسعه هتل پارسیا افزود:هدف اصلی این است که ما منابعی که در حوزه صنعت گردشگری همانند همت و اراده و اعتقادی که به جایگاه گردشگری وجود دارد و همچنین ظرفیتها و زیرساختهای فیزیکی و غیرفیزیکی، چون نیروی متخصص به همراه تجربیات ارزنده همگی در کنار یکدیگر قرار بگیرند.
وی تصریح کرد: ما بر آن هستیم که همه این شاخصهها، در یک مدل یکپارچه و هماهنگ با موضوعات و اهداف مشخص متناسب با طرح آمایش سرزمینی و طرح متناسب با ظرفیتها و واقعیتهای سه استان در کنار یکدیگر قرار بگیرند و به صورت پایدار بتوانند در این صنعت توسعه ایجاد کنند.
صادق منش با اشاره به اینکه تشکیل اتحاد استانی میان قم، اصفهان و مرکزی با توجه به ارتقای همافزایی، نقش مهمی در توسعه گردشگری دارد بیان کرد: این استانها نه تنها تعامل اقتصادی با یکدیگر دارند که از تعامل سیاسی نیز برخوردارند.
وی خاطرنشان کرد: ما دعوت میکنیم از دانشگاهیان و متخصصین در صنعت گردشگری و صنایع مختلفی که به نحوی با این حوزه ارتباط دارند، در این عرصه مهم حضور یابند.
دبیر گردشگری استان قم ادامه داد:ساختار کلی برای این طرح مهم به این شکل تصویب و تائید شده است که با توجه به اینکه دبیرخانه دارای یک ستاد مرکزی و داخل ستاد نیز یک شورای راهبردی فعال است که در این شورا طبیعتا اشخاص متنفذ و دارای دامنه اثر سیاسی و سرمایه اجتماعی بالا حضور دارند.
وی بیان کرد: همچنین ذیل ستاد نیز سه کارگروه برای این سه استان وجود دارد و هر کدام دارای یک دبیر و تعدادی کمیسیون است و کمیسیونها نیز حول یک فرصت و یک موضوع شکل میگیرد؛ در واقع یک ساختار خوداتکاست و هر استانی بدون وابستگی به استانهای دیگر و دبیرخانه میتوان به صورت خوداتکا فعالیتاش را پیش ببرد.
صادق منش در مورد ابعاد بینالملل این ساختار نیزدر سخنانی بیان کرد: در ساختار ستاد مرکزی و شورای راهبردی و دبیرخانه ها، ما از یونسکو و اکو که دو ساختار بین المللی بسیار قدرتمند به شمار میروند نیز دعوت کرده ایم و حضور دارند؛ در حال حاضر ما از ساختار یونسکو و اساتید اهل فن و متخصص آن بهره میگیریم.
وی عنوان کرد:اینکه ما در کارگروههای استانی چگونه میتوانیم از این ارتباطات استفاده کنیم و کمیسیونها ابتدا باید شکل بگیرند و سپس ظرفیتهای خود را احصا کنیم براساس ظرفیتها این برنامهها و پلنها را برای ارتباط بین المللی بچینیم لذا این ساختار خودش امکان توسعه را برای خود فراهم کرده است.
دبیر گردشگری استان قم تصریح کرد:آن چه مورد تاکید ماست این است که همه کسانی که به نحوی از انحای مختلف چه مستقیم و متمرکز و یا غیرمستقیم امکان فعالیت دارند ما از حضورشان در کمیسیونهای تخصصی استقبال میکنیم، حتی میتوانیم کمیسیونهای دانشجویی داشته باشیم، به ویژه اینکه دانشجویان تاثیر بسیار زیادی در ترویج حوزه گردشگری دارند.
وی در مورد ضرورت توجه به ظرفیتهای گردشگری در استان قم نیز خاطرنشان کرد: استان قم دارای ظرفیتهای بالندهای در این حوزه است و با توجه به اینکه به دلیل مسائل اقتصادی در روند تولید، با کمبود منابعی مواجه هستیم، به واسطه دیدگاه آیندهپژوهشی در این عرصه پیشنهاد میشود علاقهمندان به سمت و سوی سرمایهگذاری در حیطه گردشگری بیایند و تا ۵ سال آینده سرمایه گذاری خوبی داشته باشد، امروز نیز باید در زمینه گردشگری فعالیت خود را به طور جدی آغاز کنیم تا بتوانیم در ۵ سال آینده به نتیجه مطلوب دست یابیم.
/انتهای پیام/