مجلس با استعفای آشوری تازیانی، نماینده مردم بندرعباس موافقت کرد

گروه استان ها - نمایندگان مجلس با استعفای محمد آشوری تازیانی از سمت نمایندگی مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی موافقت کردند.
کد خبر: ۱۱۹۰۷۴۸
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵ 01 December 2024

مجلس با استعفای آشوری تازیانی از سمت نمایندگی موافقت کرد

به گزارش تابناک از هرمزگان، به نقل از خانه ملت، نمایندگان مجلس در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی با استعفای محمد آشوری تازیانی، نماینده مردم بندرعباس، ابوموسی، حاجی‌آباد، خمیر و قشم با ۲۰۶ رأی موافق، ۴۰ رأی مخالف و ۴ ممتنع از مجموع ۲۵۴ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

محمد آشوری تازیانی در تشریح دلایل استعفاء از نمایندگی مجلس ضمن اشاره به نشست مشترک امروز مجلس و دولت عنوان کرد: این روز تصویر زیبایی بین مجلس و دولت و وحدت دو قوا برای حل مشکلات مردم به تصویر کشیده شد و حتما این وفاق و همدلی می‌تواند جهت حل مسایل و تقویت سرمایه اجتماعی کشور استفاده شود.

نماینده مردم ابوموسی، بندرعباس، حاجی‌آباد، خمیر و قشم در بیان دلیل استعفای خود از نمایندگی مجلس و حضور خود به عنوان استاندار هرمزگان در بدنه دولت عنوان کرد: ما مرز نشین و مرزدار هستیم و پیوند کسی که مرز نشین و مرزدار است باید با حاکمیت ملی مستحکم باشد. در پیمایشی که ما در زمان حضور در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی از مرز نشین‌های سراسر کشور داشتیم احساس واگرایی و طرد اجتماعی بیشترین لطمه را به مرزنشین‌های ما وارد کرده است.

آشوری ادامه داد: ما با دو مخاطره جدی در مرز‌ها مواجه هستیم، یک مورد طرد اجتماعی یا واگرایی و بحث دیگر توسعه اقتصادی و شهری است و برای رفع این دو مخاطره راهی جز ایجاد مشارکت نداریم. استان هرمزگان یکی از پنج استان حیاتی کشور است که چهارده عدد جزیره، دو منطقه آزاد و منطقه مهم موکران به صورت مشترک با استان سیستان و بلوچستان را دارا است این استان طولانی‌ترین ساحل کشور را دارا است و غریب به ۱۵۰ هزار نفر از کسانی که در خطه جنوب زندگی می‌کنند سرمایه بی‌بدیلی هستند که همان مرز‌ها را با ایجاد احساس امنیت سرمایه‌گذاری سامان بدهند.

نماینده مردم بندرعباس در مجلس با تصریح بر این که امروز ما در پیوند با حاکمیت ملی باید نقش خودمان در مرز‌های جنوبی کشور، منطقه هشت برنامه ریزی کشور شامل استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، کرمان و یزد را به درستی ایفا کنیم، ادامه داد: براساس شاخص‌هایی که شورای عالی امنیت ملی و شورای عالی برنامه ریزی کشور شکل داده ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان هرمزگان مبنای ایجاد استقرار در مرز‌ها است، شهر بین‌المللی خلیج فارس یکی از شهر‌هایی است که مصوب شورای عالی شهرسازی با رویکرد ایجاد یک شهر مدرن در مرز است. متاسفانه ما در مرز‌ها یک احساس مقایسه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی با آن سوی مرز‌ها داریم و هر اتفاقی که آن سوی مرز‌ها رخ می‌دهد تاثیر آن در این سوی مرز‌ها قابل مشاهده است و مردم ما احساس واگرایی و محرومیت می‌کنند که این احساس محرومیت را می‌توانیم با ایجاد بستر‌های مناسب برطرف کنیم.

آشوری ادامه داد: اگر امروز بنده در این شرایط قرار بگیرم که خواسته‌های مردم را اجابت کنم به خاطر وفاقی است که رئیس جمهور مبنای دولت خود قرار داده است. گفتمان وفاق می‌تواند ما را برای عبور از مشکلات و ایجاد یک ظرفیت پویا در جهت رفع مسایل و مشکلات کشور و استان‌هایی مانند استان هرمزگان که در مرز قرار دارند یاری کنیم.

انتهای پیام/س

 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار