«اسماعیل مقدم» در گفتگو با خبرنگار تابناک در استان البرز، با بیان اینکه یکی از مشکلات عمده واحدهای صنفی تولید و فروش مصالح فروشان قطعی برق است، گفت: با قطعی برق تولید مصالح کاهش می یابد در نتیجه قیمت آن افزایش می یابد و باعث بروز مشکلات برای واحدهای صنفی و مصرف کننده می شود.
وی در خصوص چگونگی قیمت گذاری و نحوه نظارت بر قیمت مصالح گفت: بیشتر مشکلات ما به دلیل نبود قیمت ثابت مصالح است و متاسفانه در بازار مصالح ساختمانی ثبات قیمت نداریم و در حقیقت ازوقتی که برخی مصالح ساختمانی وارد بورس شده، قیمت گذاری بالا و پایین می شود و ثبات قیمت نداریم.
مقدم در تشریح این موضوع گفت: سازمان حمایت برای واحدهای «عمده فروش» با حاشیه سود 3 درصد قیمت گذاری می کند و خرده فروش طبیعتا" با قیمت و سود بالاتر می فروشد در نتیجه در بازرسی های سازمان صمت و تعزیرات دچار جریمه تعزیرات می شود. از طرفی دارایی 4 تا 6 درصد مالیات محاسبه می کند و اینها با هم همخوانی ندارد و باعث معضل و بروز نارضایتی واحدهای صنفی می شود.
نایب رئیس اتحادیه مصالح فروشان کرج با بیان اینکه عدم لینک بودن برخی سازمانهای مرتبط با یکدیگر و موازی کاری آنها از دیگر معضلات واحدهای صنفی ما است، افزود: طراحی سامانه های متعدد مانند «مودیان، تجارت و انبارها» توسط دستگاه های مختلف که واحدهای صنفی را مجاب به ثبت نام در این سامانه ها می کنند، چون این سامانه ها با یکدیگر لینک و متصل نیستند و به طور موازی عمل می کنند، مشکلات زادی را برای اصناف ایجاد کرده اند.
مقدم اظهار کرد: واحدهای عمده یا خرده فروش ما همزمان باید اطلاعات و مشخصات خود را هم زمان در سامانه های «انبارها، مودیان و تجارت» ثبت کنند که باعث صرف زمان و برای آنها می شود. در حالیکه اگر این سامانه ها با هم لینک باشند، با ثبت نام در یکی از آنها اطلاعات در دیگر سامانه ها نیز قابل دسترسی است.
نایب رئیس اتحادیه مصالح فروشان کرج با اشاره به رکود بازار به ویژه در بحث مسکن گفت: اکثر واحدهای صنفی ما درگیر چک های برگشتی هستند. با توجه به اینکه سازنده سرمایه خودر ا برای ساخت هزینه کردهو در مرحله فروش با رکود مواجه شده، نمی تواند چک را پاس و تعهدات خود را انجام دهد و این امر باعث بروز مشکل در صنف ما شده است.
انتهای پیام/