رئیس سازمان بازرسی کل کشور:

خائنان به مسئولیت در دنیا و آخرت مورد بازخواست شهدا واقع می‌شوند

گروه استان‌ها - رئیس سازمان بازرسی کل کشور شهدا را سبب آرامش و امنیت امروز ایران اسلامی خواند و گفت: خائنان به مسئولیت در دنیا و آخرت مورد بازخواست شهدای معزز قرار می‌گیرند.
کد خبر: ۱۱۸۹۵۶۸
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۴ 17 November 2024

به گزارش خبرنگار "تابناک" از پردیس، ذبیح الله خداییان صبح امروز در نخستین برنامه سفر یک روزه خود در پردیس به بوستان نورالشهدا رفت و ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا اظهار داشت: امروز توفیقی شد تا با حضور در شهر پردیس و بوستان نورالشهدا با این ستارگان آسمان ایثار و شهادت عهد ببندیم که تا آخرین نفس در راه این شهدا گام برمی داریم.

وی ادامه داد: تشرف ما در این نقطه نورانی نشانه این نیست که شهدا به ما نیاز دارند چراکه این عزیزان به فرموده آن آیه شریفه قرآن کریم زندگان واقعی هستند و نزد خدای خود متنعم می‌شوند، بلکه ما هستیم که هر روز باید از این عزیزان استمداد بجوییم و یاری بطلبیم تا در مسیر خدمت توفیق کسب کنیم.

رئیس سازمان کل کشور با اشاره به شهادت سردار محمدی که به همراه دیگر همرزمانش در کنسولگری ایران در سوریه به شهادت رسید افزود: سردار گرانقدر اسلام حسین محمدی در راه اسلام، انقلاب، جبهه مقاومت و مرز‌های کشور کیلومتر‌ها دورتر از وطن به شهادت رسید و در مسیری گام برداشت که سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و سلیمانی‌ها حرکت کرد و جان ذی قیمت خود را در طبق اخلاص گذاشت و تقدیم کردند؛ این شهید نیز به مانند همه ما آرزو‌های بسیار داشت، اما برای او آرزوی بزرگتر از قرار گرفتن در جوار حق تعالی نبود.

خدایان ادامه داد: وظیفه امروز همه ما این است که با این شهدای معزز عهد و پیمان ببندیم که در همان مسیری حرکت کنیم که آنها قرار داشتند و در مسئولیتی که به ما واگذار شده خیانت نمی‌کنیم چرا که خائنان به مسئولیت در این دنیا و آن دنیا توسط شهدا بازخواست می‌شوند.ا

انتهای پیام/ن

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار