محسن کوشش تبار در گفت و گو با خبرنگار تابناک در استان بوشهر با اشاره به برگزاری ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی خرما در استان بوشهر اظهار داشت: زنجیره خرما مسیر مطلوبی را در استان بوشهر طی کرده و بحمدالله در فرایند تدوین نقشه راه خرما نیز همت استان قابل تقدیر است.
معاون اقتصادی وزیر کشور خاطر نشان کرد: یکی دیگر از زنجیرههای ارزش راهبردی که در بوشهر مورد توجه بوده، آبزیپروری است که هفت هزار هکتار مزارع آبزیپروری در این استان فعال است.
کوششتبار با بیان اینکه در مسیر توسعه مزارع آبزیپروری، حلقههای مختلف مورد توجه قرار گرفته تصریح کرد: مساله بهره وری در آبزیپروری مهم است که با کمک شرکتهای دانشبنیان و آموزش مستمر با همکاری استانداری موفقیت خوبی در این عرصه حاصل شده است.
وی اضافه کرد: بخش خصوصی نیز در مسیر سرمایهگذاری در توسعه آبزی پروری حضوری پویا داشته و درآمد ارزی قابل توجهی نصیب کشور شده است.
معاون اقتصادی وزیر کشور گفت: تمام حلقههای مربوط به زنجیره آبزی پروری مورد توجه قرار گرفته و علاوه بر آسیبشناسی، راه حلها نیز با نگاه فنی ارائه شده است.
کوششتبار ابراز داشت: تمام زنجیره ارزش از مرحله لارو تا غذای میگو و تولید و عرضه و صادرات، با نگاه و نگرش سیستمی پیگیری و عملیاتی شده است.
وی یادآور شد: با نگاه استاندار، بحث اقتصاد دریامحور و برنامه ریزی برای استفاده از ظرفیت دریا برای حوزه اقتصادی مورد توجه قرار گرفته که امیدوارم تداوم یابد.
کوششتبار با بیان اینکه، منطقه آزاد تجاری یک پتانسیل جدی در استان بوشهر است اظهار داشت: بیش از ۶۰۰ میلیون جمعیت کشورهای حاشیه خلیج فارس که بالاترین درآمد سالیانه را دارند، فرصت مغتنمی است که بتواند در عرصه بازاریابی و پیدا کردن بازارهای جهانی و منطقه ای، زنجیرههای ارزش را در استان مورد توجه قرار بدهد.
معاون اقتصادی وزیر کشور تاکید کرد: امیدوارم با نگاه خوب استاندار و تیمی که شکل میگیرد، با استانی مواجه باشیم که مثل همیشه در اولویتهای مهم اقتصادی الگویی برای کشور باشند.
انتهای پیام/س