برای دومین روز پیاپی کاشمر لرزید

گروه استان ها - زلزله‌ای به بزرگی ۴ ریشتر برای دومین روز شهرستان کاشمر را لرزاند.
کد خبر: ۱۱۸۹۳۹۰
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۴ 15 November 2024

برای دومین روز پیاپی کاشمر لرزید

به گزارش خبرنگار تابناک از استان خراسان رضوی، زلزله‌ای در عمق ۹ کیلومتری زمین ساعت ۰۹:۰۱ صبح امروز کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند.
هم‌چنین صبح امروز ساعت ۰۵:۱۳:۵۷ زمین لرزه‌ای به بزرگی ۳.۱ درجه در مقیایس ریشتر حوالی شهرستان کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند که البته این زمین لرزه در عمق ۱۰ کیومتری از زمین بوده است.
این زلزله در فاصله ۱۳ کیلومتری کاشمر و در فاصله ۲۴ کیلومتری شهر ریوش و در فاصله ۲۹ کیلومتری شهر خلیل آباد و در فاصله ۱۴۳ کیلومتری از مشهد مرکز استان خراسان رضوی قرار داشت.
روز گذشته ساعت پنج و ۲۵ دقیقه بامداد زمین لرزه‌ای به بزرگی چهار و سه دهم ریشتر، در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داد که محل وقوع این زمین لرزه در فاصله ۱۴ کیلومتری کاشمر، ۲۲ کیلومتری ریوش و ۲۹ کیلومتری خلیل آباد بوده است.
 هم‌چنین ۲۹ خرداد امسال هم زلزله‌ای به بزرگی پنج ریشتر ساعت ۱۳ و ۲۴ دقیقه در دو شهرستان کاشمر و خلیل آباد به وقوع پیوست.
انتهای پیام/س

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار