فرمانده سپاه خراسان شمالی:

محرومیت زدایی از رسالت‌های اصلی سپاه پاسداران است

گروه استان‌ها-فرمانده سپاه پاسداران حضرت جوادالائمه علیه السلام خراسان شمالی گفت: یکی از رسالت‌های ذاتی و اصلی سپاه پاسداران محرومیت زدایی و توجه به قشر محروم جامعه است و در این راستا فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی خود را در خراسان شمالی دنبال می‌کند.
کد خبر: ۱۱۸۹۳۷۲
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۶ 14 November 2024

سردار اسماعیل فرجی در گفت‌وگو با تابناک خراسان شمالی، اظهار داشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خراسان شمالی این آمادگی را دارد که همراه با استاندار و نماینده عالی دولت در خراسان شمالی اهداف نظام را پیگیری کند

و با بیان اینکه وظیفه ذاتی دستگاه‌های اجرایی کمک به مردم و در خدمت مردم بودن است، افزود: یکی از رسالت‌های ذاتی و اصلی سپاه پاسداران محرومیت زدایی و توجه به قشر محروم جامعه است و در این راستا فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی خود را در خراسان شمالی دنبال می‌کند. 

فرمانده سپاه پاسداران حضرت جوادالائمه علیه السلام خراسان شمالی در ادامه خاطرنشان کرد: علی رغم اینکه هر دستگاهی در حوزه خاص و مشخصی خدمت به مردم را دنبال می‌کند اما در مجموع همه دستگاه‌های اجرایی وظیفه خدمت مردم و گره گشایی از کار مردم را دارند.

سردار فرجی در ادامه خاطرنشان کرد: دشمنان نظام و انقلاب اسلامی با روش های مختلف سعی در ایجاد مشکلات اقتصادی و شکاف نژادی در بین مردم کشور دارند اما به لطف خدا و نعمت حضور ولایت فقیه و در صحنه بودن مردم با بصیرت جمهوری اسلامی نقشه‌های دشمنان قسم خورده نظام و انقلاب اسلامی خنثی شده است. 

فرمانده سپاه خراسان شمالی تصریح کرد: ملت ما عاشقانه و با بصیرت در سنگرهای دفاع از نظام و انقلاب حاضر شده و اکنون شاهد حضور دهه هشتادی‌ها در جبهه‌های حق علیه باطل هستیم در این مسیر هم نقشه‌های دشمنان که سعی در فریب جوانان و نوجوانان داشتند به بن‌بست خورده است.

سردار فرجی در پایان خاطرنشان کرد: راه شهدای همان راه کربلای امام حسین(ع) است و در حال حاضر یزید زمان نتانیاهو خبیث است که ۴۳ هزار انسان بی‌گناه اعم از کودک نوزاد و دانش آموز، پیرمرد و پیرزن را که بدون دفاع هستند مظلومانه به شهادت رسانده است.

انتهای پیام/س

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار