موسی الرضا صفری در گفت و گو با خبرنگار تابناک گلستان، اظهار کرد: این طرح از سه روز گذشته کلید خورده است در مناطق حاشیه و کم برخودار شهر گرگان و هر شب یه مدت دو ساعت اجرا می شود.
وی افزود: رفت و روب، پاکسازی جوی های آب، آهک پاشی، تخلیه و شستشوی صندوق های زباله، لکه گیری و آسفالت از مهم ترین برنامه ای این معاونت برای در این محلات می باشد.
صفری بیان کرد: در راستای اجرای این طرح پاکسازی زمین های خالی در این محلات و شهر ک های بخش کمربندی گرگان از نخاله و زباله برای جلوگیری از تجمع و افزایش جوندگان نیز در دست اقدام قرار دارد.
معاونت محیط زیست و خدمات شهری شهرداری گرگان گفت: در هفت ماهه نخست امسال ۵۴ میلیون و ۷۴۹ هزار و ۳۶۰ کیلو گرم زباله جمع آوری شده است.
وی افزود: هزینه حمل و دفن هر کیلوگرم ۲هزار و ۲۲۰ ریال است که در مدت هفت ماهه سال جاری تقریبا ۱۲۰ میلیارد ریال برای این موضوع تخصیص پیدا کرده است.
صفری گفت: برای نگاه داشت شهر گرگان حدود ۶۰۰ پاکبان در شبانه روز در سطح مناطق سه گانه مشغول به فعالیت هستند.
وی در رابطه با جمع آوری سگ های آزاد هم گفت: ساماندهی سگ های آزاد در مناطق مختلف شهر گرگان به دلیل نگرانی شهروندان از گزش و حمله آن ها حتی سگ های پلاک دار هم در دستور کار قرار گرفته که به مدت دو روز در حال اجرا شدن است.
صفری افزود: این سگ ها پس از زنده گیری به پناهگاه شهرداری گرگان برای انجام عقیم سازی، واکسیناسیون، درمان و پلاک گذاری انتقال داده می شوند.
انتهای پیام/س