استاندار خراسان رضوی:

حل مشکل آب در اولویت مدیریت خراسان رضوی است

گروه استان ها - استاندار خراسان رضوی گفت: با توجه به وضعیت بحرانی آب استان، مدیریت و حل این مشکل باید در اولویت برنامه‌های قرار بگیرد.
کد خبر: ۱۱۸۹۰۳۸
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۱ 10 November 2024

حل مشکل آب در اولویت مدیریت خراسان رضوی

به گزارش خبرنگار تابناک از استان خراسان رضوی، به نقل از استانداری، غلامحسین مظفری در جلسه کمیته آب استان که در محل دفتر استاندار برگزار شد، وظیفه دولت را حکمرانی و نظارت دانست و اظهار کرد: برای مدیریت بحران آب باید از تجربیات موفق شهرهای استان و شهرهای کشورهای دیگر نیز استفاده کنیم.
استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: به دلیل اهمیت موضوع مشکل آب برای مدیریت جمعیت باید با توجه به شرایط، منابع و امکانات موجود نشست‌های هماهنگی و ستادی به صورت مستمر و منظم برگزار و شورای تعالی بخشی تشکیل شود.
وی گفت: در نشست هیات دولت از رییس جمهوری خواستیم که دولت به ما اختیار بدهد تا خودمان در خصوص مشکلات استان تصمیم‌گیری کنیم بر این اساس قرار شد موضوعات برای تفویض اختیار به استانداری‌ها جمع‌بندی و به هیات دولت ارسال شود.
مظفری در همین راستا افزود: در حال اولویت‌بندی موضوعات هستیم و مساله آب نخستین اولویت خراسان رضوی است.
انتهای پیام/س

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار