جمشید عین بیگی در گفت و گو با خبرنگار تابناک در خراسان شمالی، اظهار داشت: خراسان شمالی باید جز ده استان برتر کشور قرار بگیرد و این مطالبه را از استاندار خراسان شمالی داریم تا با همت بیشتری منویات رهبری را در این خصوص پیگیری کند.
وی با بیان اینکه شاخص های توسعه ای مرکز استان باید همتراز با مراکز سایر استان های هم تراز باشد افزود: بجنورد این ظرفیت را دارد که جز دو مرکز استان مورد هدف سیاحتی زیارتی قرار بگیرد لذا استاندار خراسان شمالی باید به این مهم توجه ویژه و لازم را داشته باشد.
رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد تصریح کرد: شهردار بجنورد باید نسبت به تعیین تکلیف پروژه های شهربازی و تقاطع میدان خرمشهر اهتمام بورزد و هر چه سریع تر کار را شروع کند چراکه با کمبود زمان و وقت مواجه هستیم.
عین بیگی با اشاره به وضعیت آسفالت معابر شهری بجنورد اضافه کرد: موضوع آسفالت خوشبختانه رضایت حداقلی را برای مردم ایجاد کرده اما همچنان جای کار وجود دارد چراکه مردم ما شایسته بهترین و با کیفیت ترین خدمات هستند.
انتهای پیام/س