به گزارش خبرنگار تابناک گلستان، علی محمد زنگانه عصر امروز در نشست خبری، اظهار کرد: در این مدت نرخ رشد مشارکت اقتصادی از منفی ۵/۴ در سال ۱۴۰۰ به ۴۰/۹ در تابستان ۱۴۰۳ رسیده است.
وی افزود: در همین راستا افزایش سهم صادرات استان به ترکمنستان از ۹درصد در شش ماهه اول سال ۱۴۰۰ به ۲۹ درصد در شش ماهه امسال افزایش پیدا کرد.
زنگانه بیان کرد: ۱۳۷ واحد صنعتی و ۷۰ واحد کشاورزی در همین مدت احیا شده است.
استاندار گلستان ادامه داد: امضای یادداشت تفاهم نامه همکاری، تجاری، اقتصادی، علمی، فنی و فرهنگی بین استان گلستان و استان بالکان ترکمنستان توسط استانداری و سفیر ترکمنستان از دیگر دستاوردهای در این سه سال اخیر بوده است.
وی افزود: در راستای این رایزنی های دیپلماسی مواردی دیگری چون بهسازی و بازسازی جاده ترانزیتی حمل کالا به ترکمنستان، راه اندازی بازارچه های مشترک بین دو کشور و ایجاد کنسولگری ترکمنستان در گلستان و ریزگردها نیز در دست مذاکره و پیگیری قرار گرفت.
زنگانه افزود: رشد ۱۸۳درصدی پرداخت مستمری به مددجویان و بیمه تامین اجتماعی برای یکهزار و ۹۶۵نفر، بیمه خویش فرمایی برای ۳هزار و ۶۸۹ نفر از معلولان و جبران عدم کارایی از دیگر دستاوردهای دولت سیزدهم در گلستان می باشد.
وی افزود: در این ۳۶ماهه حدود ۵۰۰ پروژه از ۱۲۰۰ پروژه نیمه تمام به انجام رسیده است.
به گفته استاندار گلستان، بودجه شهرداری های استان نیز از یکهزار و ۹۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به ۵ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان در سال جاری، افزایش پیدا کرده است.
استاندار گلستان گفت: امید است در دوره جدید مدیریت استانداری، رسانه ها و تیم جدید با جدیت پیگیر مصوبات قبلی در جهت توسعه استان باشند.