رئیس هیئت تنیس خراسان شمالی:

خراسان شمالی میزبان مسابقات تنیس ۵۰۰ امتیازی قهرمانی بزرگسالان کشور است

گروه استان‌ها-رئیس هیئت تنیس خراسان شمالی گفت:مسابقات تنیس ۵۰۰ امتیازی قهرمانی بزرگسالان کشور در بخش آقایان برای اولین بار به میزبانی استان خراسان شمالی در حال برگزاری است.
کد خبر: ۱۱۸۸۳۰۹
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۲ 02 November 2024

رضا کافی در گفتگو با خبرنگار تابناک در خراسان شمالی، اظهار داشت: مسابقات تنیس قهرمانی بزرگسالان کشور در مرکز خراسان شمالی شهر بجنورد برگزار شد.

رئیس هیئت تنیس خراسان شمالی افزود: مسابقات تنیس ۵۰۰ امتیازی قهرمانی بزرگسالان کشور در بخش آقایان برای اولین بار به میزبانی استان خراسان شمالی در حال برگزاری است.

وی تصریح کرد: این مسابقات از ۶ آبان در مجموعه ورزشی-رفاهی بهادری بجنورد شروع شده و تا ۱۴ آبان ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.

کافی ادامه داد: مجموعا ۶۴ تنیسور از ۱۰ استان کشور از جمله تهران، اصفهان، فارس، کرمان، زنجان، قم، سمنان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و خراسان شمالی در این تورنومنت شرکت کرده اند که طی ۹ روز برای کسب عنوان قهرمانی با هم به رقابت می پردازند.

رئیس هیئت تنیس خراسان شمالی افزود: برگزاری رویداد ملی در این سطح در استان خراسان شمالی بدلیل افزایش قابل توجه زیرساخت در سه سال اخیر میسر گردید و میزبانی چنین مسابقاتی در استان، باعث بالارفتن سطح کیفی تنیسورها و علاقه مندان بومی می گردد.

انتهای پیام/س

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار