حسین برزگر در گفتوگو با خبرنگار تابناک در استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: از هزار و ۸۰۰ هکتار سطح گیاهان دارویی استان چهارمحال و بختیاری، ۲۶۰ هکتار به کشت گیاه دارویی زعفران اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: از این مقدار پنج و نیم کیلو به صورت میانگین برداشت میشود که میتوان گفت هزار و ۵۰۰ کیلو کلاله زعفران خشک توسط استان به بازار عرضه میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری بیان داشت: با توجه به اقلیم منطقه و نوع آب و هوایی که در استان است، کیفیت آب و ارتفاع از سطح دریا موجب شده تا زعفران استان از کیفیت بالایی برخوردار باشد به شکلی که بسیاری از مواقع زعفران این استان به خراسان وارد و با برند استان خراسان صادر میشود.
وی مطرح کرد: با توجه به اینکه زعفران یک گیاه گرمسیری است و در مناطقی که زمستان ملایم و تابستانهای گرم و خشک داشته باشد به خوبی رشد میکند و در ارتفاع بین هزار و ۳۰۰ تا دو هزار و ۳۰۰ عملکرد خوبی دارد، استان چهارمحال و بختیاری برای کشت زعفران بسیار مطلوب است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به مزایای کشت زعفران گفت: زعفران از گیاهان کم آببر است که موجب ایجاد اشتغال مولد و درآمد پایدار میشود.
برزگر در پایان خاطرنشان کرد: کشاورز میتواند پنج تا هفت سال با یک نوبت کاشت، برداشت داشته باشد و حتی بعد از این چند سال پیاز زعفران قابل فروش است. زعفران آرامبخش، اشتها آور،ضد اسپاسم و برای بیماریهای قلبی و سرطانی مفید بوده و در مصارف خوراکی، دارویی و صنعتی قابل استفاده است.
انتهای پیام/س