عباس قدرتی زوارم در گفتگو با خبرنگار تابناک از خراسان شمالی، پیرامون شهادت سید هاشم صفیالدین اظهار داشت: مجاهد نستوه و قهرمان بزرگ جبهه مقاومت، سید هاشم صفی الدین رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان پس از عمری مجاهدت و جانفشانی در راه مبارزه با غاصبان صهیونیست و آزادی قدس شریف سرانجام به خیل یاران و همرزمان شهیدش پیوست.
نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی افزود: بدون تردید شهادت، شایسته ترین پاداش و اجر سال ها جهاد مقدس این مجاهد بزرگ و شجاع بود و به یقین آینده جبهه مقاومت را روشن تر از گذشته و زمینه سقوط قطعی اسرائیل جنایتکار و آمریکای خونخوار را فراهم خواهد کرد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اینجانب ضمن تسلیت شهادت این سید مقاومت و فخر امت اسلام به پیشگاه مقدس حضرت صاحبالزمان(عج) و نایب بر حقش امام خامنهای(مدظله العالی) و تمام آزادگان جهان، برای ایشان و سایر رزمندگان جبهه مقاومت علو درجات و رحمت واسعه الهی مسئلت مینمایم.
وی در پایان اضافه کرد: حزب الله تاکنون هیچ تهاجمی به هیچ کشوری نداشته و شروع کننده جنگ نبوده است و تمام حرکات و اقدامات حزب الله در راستای دفاع از اسلام و مقاومت اسلامی است.
انتهای پیام/ع