به گزارش خبرنگار تابناک از خراسان شمالی، حسن ناهیدی در جلسه توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد استان با اشاره به اینکه برای مبارزه با مواد مخدر در استان به کار پژوهشی و راه حل بومی نیاز است، گفت: اعتیاد به عنوان یک معضل جهانی است اما برای مبارزه با این معضل راه حل های محلی وجود دارد.
معاون سياسی امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی ضمن قدردانی از تلاش تمام نهادهای متولی در مبارزه با اعتیاد، افزود: باید کار پژوهشی مستمر و جمع آوری اطلاعات بیشتر و به روز برای مبارزه با مواد مخدر و کاهش شیوع آن انجام شود.
وی در ادامه تصریح کرد: در زمینه مبارزه با مواد مخدر برنامه های متعددی در حال اجراست که باید این برنامه ها براساس اقلیم، محیط و شرایط مختلف هر منطقه احصا و برنامه ریزی شود.
حسن ناهیدی با بیان اینکه اعتیاد به مواد مخدر یک آسیب اجتماعی است که آسیبها و جرائم بعدی را در ابعاد مختلف برای جامعه و خانواده را به دنبال دارد، افزود: دشمن برای تضعیف خانواده و هدر رفت سرمایه های انسانی اقدامات متعددی در کشور انجام می دهد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه در این زمینه با استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد و خیرین و همکاری خوب آنها، یک گام جلوتر هستیم، گفت: هر کاری که با مشارکت مردم و سمن ها انجام شود ماندگار و فراگیر می شود و تاثیرات فراوانی در رسیدن به وضعیت مطلوب خواهد داشت.
ناهیدی در پایان با اشاره به ضرورت توانمند سازی بهبودیافتگان، افزود:برای کاهش شیوع مواد مخدر باید توانمند سازی بهبود یافتگان به طور جدی در دستور کار قرار دهیم.
باید تا پایان برنامه هفتم شاهد کاهش ده درصدی نرخ شیوع مواد مخدر در خراسان شمالی باشیم
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان نیز افزود: باید تا پایان برنامه هفتم شاهد کاهش ده درصدی نرخ شیوع مواد مخدر و افزایش پنج درصدی مانایی بهبود یافتگان در استان باشیم.
نجفی در ادامه افزود: باید در زمینه کاهش نرخ اعتیاد در استان از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد و سایر بخش ها مهم بهره گرفت.
وی در پایان با اشاره به کسب رتبه برتر استان در جذب خیرین در حوزه مبارزه با مواد مخدر، تصریح کرد: اقدامات و برنامههای زیادی در حوزه درمان و پیشگیری از اعتیاد،اشتغال و توانمند سازی بهبودیافتگان انجام گرفته است.
انتهای پیام/