به گزارش خبرنگار تابناک از خوزستان به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، علیرضا نجفی سخنگوی این دانشگاه با اشاره به آخرین وضعیت مجروحان حادثه آتشسوزی پالایشگاه پارس پتروشوشتر اظهار کرد: در پی این حادثه سه مصدوم دچار سوختگی به بیمارستان سوانح و سوختگی آیتالله طالقانی اهواز انتقال یافتند.
وی افزود: دو نفر از مصدومان سوختگی حدود ۱۰۰ درصد و ۹۰ درصدی داشتند و بسیار بدحال بودند و شرایط ناپایداری داشتند. همکاران متخصص و فوق تخصص مختلف این مصدومان را ویزیت کردند، اما با توجه به اینکه وضعیت بیماران ناپایدار بود امکان نجات آنها نزدیک به صفر بود.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: این دو بیمار که ۳۷ و ۳۹ سال سن داشتند ظهر روز گذشته (۲۷ مهرماه) در بیمارستان جان خود را از دست دادند.
پالایشگاه پارس پتروی شوشتر سهشنبه شب (۲۴ مهرماه) در پی حادثهای دچار انفجار و آتشسوزی شد. در این حادثه ۷ نفر از نیروهای پالایشگاه یم، مصدوم شدند که در نهایت دو نفر از آنها جان باختند. واز انتقال یافتند.