امام جمعه موقت همدان:

زوال و نابودی آمریکا و اسرائیل نزدیک است/جبهه مقاومت با همراهی مسلمانان پیروز است

گروه استان‌ها- امام جمعه موقت همدان گفت: اکنون خفت و خاری آمریکا و اسرائیل برهمگان عیان شده و زوال و نابودیشان نزدیک است.
کد خبر: ۱۱۸۶۹۹۱
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۹ 18 October 2024

زوال و نابودی آمریکا و اسرائیل نزدیک است/جبهه مقاومت با همراهی مسلمانان پیروز است

به گزارش خبرنگار تابناک از استان همدان، حجت الاسلام والمسلمین سید حسن فاضلیان، در خطبه‌های نماز جمعه امروز شهر همدان، گفت: دشمن صهیونیسم به کوچک و بزرگ و حتی آوارگان رحم نمی‌کند و کودک کشی این رژیم غاصب هیچ گاه فراموش نخواهد شد، اکنون خفت و خاری آمریکا و اسرائیل برهمگان عیان شده و  زوال و نابودیشان نزدیک است.

امام جمعه موقت همدان، با اشاره به پاسخ کوبنده کشورمان به تجاوز صهیونیست‌ها، گفت: دلاورمردان کشورمان فقط تاسیسات نظامی آن‌ها را هدف قرار دادند، در حالی که رژیم غاصب صهیونسیتی به کودک‌کشی می‌پردازد.

وی خاطرنشان کرد: مجاهدت رزمندگان دفاع مقدس، مدافعان حرم، مجاهدان حماس، غزه و حزب الله و در رأس آن‌ها، شهیدسیدحسن نصرالله، جایگاه ویژه ای دارد، که با پوشیدن لباس تقوی، علیه ظلم و ستم، جهاد کردند و به جایگاه رفیع شهادت نائل آمدند.

حجت الاسلام والمسلمین، سید حسن فاضلیان، با یادآوری حضور باشکوه و میلیونی مردم در نماز جمعه نصر به امامت رهبر معظم انقلاب، گفت: حضور مردم با غسل جهاد، وفاداری ملت به رهبری و نظام مقدس جمهوری اسلامی را بار دیگر ثابت کرد.

وی، با قدردانی از همه کسانی که به جبهه مقاومت کمک کردند و همچنین تاکید بر کمک بیشتر به این جبهه، افزود: در جنگ ۳۳ روزه هم شهید قاسم سلیمانی با ذکر یا زهرا به پیروزی رسید و اکنون نیز با همین معنویت و ارتباط به ساحت مقدس حضرت فاطمه (س) پیروزی را به دست خواهیم آورد.

امام جمعه موقت همدان، با اشاره به واقعه ۳۰ مهر سال ۵۷ گفت: قیام دانش آموزان همدانی مقدمه حماسه ۱۳ آبان شد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار