
به گزارش خبرنگار تابناک از ورامین، سرهنگ ابراهیم شریفی مقدم با اشاره به جزئیات این خبر اظهار داشت: طرح آرامش در شهر و پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز از وجود معتادان و توزیع کنندگان مواد مخدر و سارقان و مجرمان از ابتدای ماه جاری و با جدیت به مرحله اجرا در آمد.
وی با اشاره به اینکه ماموران انتظامی، موفق به کشف بیش از ۸۲ کیلوگرم انواع مواد مخدر و شناسایی و دستگیری ۲۰۰ معتاد متجاهر و ۴۰ خرده فروش مواد شدند افزود: در این طرح عوامل انتظامی با انجام اقدامات فنی و پلیسی موفق به کشف ۶ فقره انواع سرقت وکشف ۸ دستگاه خودرو و ۱۱ دستگاه موتورسیکلت مسروقه و شناسایی و دستگیری ۴۴ سارق مرتبط با انواع سرقتهای به وقوع پیوسته شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان ورامین در ادامه ضمن اشاره به کشف یک قبضه سلاح شکاری از دستگیری ۲ تن از اراذل و اوباش که با اقدامات مجرمانه باعث ایجاد رعب و وحشت در شهر شده بودند خبر داد.
سرهنگ شریفی مقدم یادآور شد:اجرای طرحهای متعدد پاکسازی پارکها و بوستانها و تفرجگاهها از لوث وجود هنجارشکنان و مزاحمین نوامیس و مجرمین و توقیف ۱۴ دستگاه خودرو و ۱۸ دستگاه موتورسیکلت متخلف از دیگر نتایج اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی از ابتدای ماه بوده است.
وی در پایان با اشاره به اینکه امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس است، خاطرنشان کرد: پلیس با قدرت در مقابل هرگونه بی نظمی و هنجارشکنی خواهد ایستاد و انتظار میرود تا مردم عزیز در صورت اطلاع از هرگونه مورد مشکوک مراتب را بلافاصله از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام/