علیرضا اصغرزاده در گفتوگو با خبرنگار تابناک در استان چهارمحال و بختیاری گفت: از حدود یک میلیون جمعیت استان چهارمحال و بختیاری نزدیک به ۶۲۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند. تقریباً ۴۶۳ هزار نفر تحت پوشش بیمه روستایی هستند. مجموعا ۴۸۰ هزار نفر در استان به صورت رایگان بیمه شدهاند.
وی بیان داشت: هر فردی که فاقد بیمه باشد میتواند تحت پوشش بیمه سلامت قرار گیرد. اگر فردی جزو ۵ دهک اول جامعه باشد بیمه او رایگان میشود و اگر جزو دهکهای ۶ به بالا باشد یک درصدی از هزینه کل را باید سالیانه پرداخت کند.
مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری مطرح کرد: از سال ۱۴۰۱ صندوق بیماران خاص و صعب اعلاج راه اندازی شد که بالای ۱۷ هزار نفر در این زمینه شناسایی شدند. پنج بیماری یعنی تالاسمی، دیالیز، هموفیلی، ام اس و پیوند کلیه تحت پوشش بیمه قرار گرفته بودند که اکنون به ۱۰۷ بیماری رسیده است، علاوه بر اینها انواع پیوندها از جمله پیوند کبد، پانکراس، قلب و ... هم تحت پوشش بیمه سلامت هستند.
وی بیان داشت: با توجه به حجم زیاد بیماران صبور علاج در کشور و حتی در استان، کمبودهایی وجود دارد که موجب نارضایتی میشود و تخصیصهایی هست که با تاخیر انجام میشود. در استان پزشکان بالای ۸۰ درصد با بیمه سلامت همکاری میکنند اما اگر ۲۰ درصد باقیمانده همکاری لازم را داشته باشند و هزینهای از بیماران صعب العلاج دریافت نکنند، حق ویزیت را صندوق بیمه سلامت به پزشکان پرداخت میکند تا کمک خوبی به مردم شود.
اصغرزاده با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد نسخههای پزشکان استان چهارمحال و بختیاری الکترونیک است، افزود: دو درصد باقی مانده به دلیل مسائل اینترنتی مشکل دارند اگر نهادهای مربوطه همکاری لازم را داشته باشند و مشکل اینترنت را در برخی از مناطق دور افتاده حل کنند، قدردان هستیم.
مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری گفت: استان چهارمحال بختیاری نزدیک به ۷۰ پزشک عمومی و ۴۰ دندانپزشک در مراکز بهداشتی درمانی کمبود دارد که باید این تعداد جذب را داشت تا خدمت رسانی به مردم بهبود یابد.
اصغرزاده در پایان خاطرنشان کرد: ۲۹۸ نهاد و ۸۳۰ موسسه در استان چهارمحال و بختیاری طرف قرارداد بیمه سلامت هستند. مردم میتوانند با سامانه ۱۶۶۶ تماس بگیرند و شکایات خود را مطرح کنند، هر کس که بیمه درمانی ندارد حتما خود را بیمه کند تا بتوان کمکی برای درمان بیماری او انجام داد.
انتهای پیام/