توزیع هشت هزار و ۸۴۴ بسته کیف و لوازم التحریر برای دانش آموزان مناطق محروم کرمانشاه 

گروه استان‌ها- معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: در مناطق محروم استان کرمانشاه هشت هزار و ۸۴۴ بسته کیف و لوازم التحریر برا دانش آموزان توزیع شد.
کد خبر: ۱۱۸۶۱۲۱
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷ 05 October 2024

به گزارش خبرنگار تابناک کرمانشاه، احمد شایسته امروز شنبه (چهاردهم مهر ماه) در نشست خبری با اصحاب رسانه با تبریک پیروزی عملیات غروب آفرین وعده صادق ۲ به ملت شریف ایران، اظهار کرد: دشمنان ایران بدانند دوران بزن در رویی تمام شده است.
 
وی افزود: ایران بسیار هوشمندانه، دقیق و به موقع به اسرائیل جواب داد و مردم دنیا فهمیدند ایران نقشی در گسترده شدن این جنگ در منطقه ندارد و عامل این قضیه اسرائیل است.
 
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه تصریح کرد: اسرائیل با اینکه چند لایه دفاعی را در منطقه مستقر کرده بود اما وشک‌های ایران دقیق به هدف خورد و باعث غرور و صلابت ملت ایران و شادی مردم غزه، لبنان و جبهه مقاومت شد.
 
وی ادامه داد: قدردان زحمات نیروهای نظامی، به خصوص سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران هستیم و قدردان رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران هستیم که هوشمندانه در دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی، جبهه مقاومت و ملت ایران مماشات نکردند.
 
وی عنوان کرد: با توجه به اینکه کنگره ملی شهدا در استان کرمانشاه به زودی برگزار می‌شود، یکی از این کمیته‌ها کمیته دانش‌آموزی و فرهنگیان است که رئیس بسیج دانش آموزی کرمانشاه دبیر کنگره و بنده به عنوان معاون پرورشی و فرهنگی استان برنامه ریزی اجرا را بر عهده دارم.
 
شایسته اضافه کرد: سال گذشته برنامه‌هایی را برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین دانش آموزان مدارس استان کرمانشاه برگزار کردیم. 
 
 
وی تشریح کرد: جمع آوری آثار شهدای دانش آموز و فرهنگی را طوری طراحی کردیم که دانش‌آموزان نیز در این امر دخالت داشته باشند و خودشان در پی آثار ایثار باشند که اگر اینطور نباشد به اهمیت موضوع پی برده نمی‌شود.
 
وی در ادامه افزود: فعالیت‌هایی که انجام شده با محوریت خود دانش آموزان بوده خصوصاً در مدارسی که با اسم شهدا مزین شده‌اند.
 
وی یادآور شد: یک هزار و ۷۴ مورد از زندگینامه وصیت نامه های شهدا توسط دانش آموزان جمع آوری شده و در تابلوهایی نصب شده و در مراسمات مختلف نیز قرائت می‌شوند، همچنین در فضای مجازی به خصوص در برنامه شاد که اولیا نیز در آن حضور دارند به صورت دلنوشته، پادکست و موشن گرافی منتشر شده است.
 
وی در خصوص فعالیت‌هایی که در سال گذشته صورت گرفته، عنوان کرد: عطرافشانی و غبار روبی مزار شهدا، یک صد و یازده مورد محفل انس با قرآن به نام شهدا در مدارس مختلف استان کرمانشاه و شهرستان ها برگزار شده است.
 
شایسته گفت: در استان حدود ۸۰۰ شهید دانش آموز داریم که از این تعداد یکصد و ۱۰ مورد سرکشی از خانواده های آن‌ها صورت گرفته‌ و یکصد و ۸۰ شهید فرهنگی در استان داریم که سرکشی از تمام این خانواده‌ها صورت گرفته است.
 
وی ادامه داد: برگزاری یادواره شهدا با عنوان لاله‌های روشن، برگزاری مسابقات ورزشی متعدد در مدارس و برگزاری جشنواره سرود و اعزام گروه‌های منتخب به مرحله کشوری از دیگر اقدامات انجام شده است.
 
 شایسته با اشاره به اینکه در سال تحصیلی گذشته براساس سهمیه ۲۲ هزار و ۸۶۲ دانش‌آموز به اردوی راهیان نور غرب و یک هزار و ۵۰۰ نفر نیز به جنوب کشور اعزام شدند، گفت: همچنین به منظور آشنایی دانش‌آموزان با صنایع موفق و تازه تأسیس استان، در قالب اردوهای راهیان پیشرفت بازدید از این صنایع انجام شد.
 
وی با اشاره به خدمت‌رسانی در مناطق محروم افزود: از سال تحصیلی گذشته تاکنون هشت هزار و ۸۴۴ بسته کیف و لوازم التحریر و هشت هزار و ۲۰۴ بسته معیشتی در مناطق محروم توزیع شده است.
 
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان کرمانشاه در پایان از برگزاری ۵۰ مسابقه علمی به نام شهدا در استان خبرداد و گفت: یادواره شهدای دانش‌آموز نیز در روزهای گذشته با حضور ۲هزار دانش‌آموز از پنج استان کشور و به میزبانی استان کرمانشاه برگزار شد.
 
انتهای پیام/
منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار