معاون میراث فرهنگی کرمانشاه مطرح کرد؛
لزوم حفظ و احیا سنتهای غذایی با جشنواره خوراک در کرمانشاه
معاون میراث فرهنگی استان کرمانشاه گفت: جشنواره خوراک در کرمانشاه سنتهای غذایی را در استان احیا کرد.
وحید امیری در گفتوگو با خبرنگار
تابناک کرمانشاه، اظهار کرد: معلولان بهزیستی با وزارت میراث فرهنگی در تعامل بوده و یک جشنوارهای به نام جشنواره خوراک امید سه در استان برگزار میکند.
وی افزود: جامعه هدف این جشنواره معلولین جسمی، بیماران سندروم داون، کم بینایان و نابینایان هستند.
معاون میراث فرهنگی استان کرمانشاه تصریح کرد: مرحله نخست این جشنواره بین استانهای گرگان، گلستان، مازندران و تهران صورت گرفته و از استان های شاخص در تهران تقدیر و تجلیل می شود.
وی ادامه داد: بخش نهایی مسابقه و جشنواره طعم امید سه با موضوع پخت غذاهای سنتی توسط افراد تأثیرگذار دارای معلولیت از سوی معاونت گردشگری برگزار میشود.
وی بیان کرد: در غرب کشور میزبان جشنواره خوراک طعم امید سه در حوزه خوراک هستیم که جامعه هدف ما بهزیستی است.
امیری عنوان کرد: به زودی میزبان ۲ رویداد مهم استانی و منطقهای در استان هستیم، ۹مهرماه در هفته گردشگری مسابقات درون استانی و ۳۰ مهر ماه میزبان استانهای همدان، کرمانشاه، کردستان و ایلام در غرب کشور هستیم.
معاون گردشگری میراث فرهنگی استان کرمانشاه در پایان خاطرنشان کرد: ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه به عنوان مهد خوراک ایران زمین و برای فعالیت مستمر و تاثیرگذار در حوزه گردشگری و خوراک تقدیر و تجلیل شد.