معاون میراث فرهنگی کرمانشاه مطرح کرد؛

لزوم حفظ و احیا سنت‌های غذایی با جشنواره خوراک در کرمانشاه 

معاون میراث فرهنگی استان کرمانشاه گفت: جشنواره خوراک در کرمانشاه سنت‌های غذایی را در استان احیا کرد.
کد خبر: ۱۱۸۵۲۹۳
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵ 23 September 2024

وحید امیری در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه، اظهار کرد: معلولان بهزیستی با وزارت میراث فرهنگی در تعامل بوده و یک جشنواره‌ای به نام جشنواره خوراک امید سه در استان برگزار می‌کند.
 
وی افزود: جامعه هدف این جشنواره معلولین جسمی، بیماران سندروم داون، کم بینایان و نابینایان هستند. 
 
معاون میراث فرهنگی استان کرمانشاه تصریح کرد: مرحله نخست این جشنواره بین استان‌های گرگان، گلستان، مازندران و تهران صورت گرفته و از استان های شاخص در تهران  تقدیر و تجلیل می شود.
 
وی ادامه داد: بخش نهایی مسابقه و جشنواره طعم امید سه با موضوع پخت غذاهای سنتی توسط افراد تأثیرگذار دارای معلولیت از سوی معاونت گردشگری برگزار می‌شود.
 
وی بیان کرد: در غرب کشور میزبان جشنواره خوراک طعم امید سه در حوزه خوراک هستیم که جامعه هدف ما بهزیستی است.
 
امیری عنوان کرد: به زودی میزبان ۲ رویداد مهم استانی و منطقه‌ای در استان هستیم، ۹مهرماه در هفته گردشگری مسابقات درون استانی و ۳۰ مهر ماه میزبان استان‌های همدان، کرمانشاه، کردستان و ایلام در غرب کشور هستیم.
 
معاون گردشگری میراث فرهنگی استان کرمانشاه در پایان خاطرنشان کرد: اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه به عنوان مهد خوراک ایران زمین و برای فعالیت مستمر و تاثیرگذار در حوزه گردشگری و خوراک تقدیر و تجلیل شد.
منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار