مسعود قلعه سفیدی در گفتگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه، اظهار کرد: میوههای آبدار صیفی جات و آب و مایعات کافی، در فصل تابستان مصرف کنید و از مصرف مایعات خیلی سرد پرهیز شود.
وی افزود: میوههای آبدار مانند هندوانه، خربزه، خیار و توت فرنگی که حاوی مقدار زیادی آب و الکترولیت مانند پتاسیم، سدیم و منیزیم هستند که به حفظ تعادل آب و الکترولیتهای بدن کمک و از دهیدراتاسیون (از دست دادن آب) جلوگیری میکنند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، تصریح کرد: مصرف آب و مایعات کافی مانند یک لیوان آب خنک همراه با چند قطره آبلیموی تازه، شربت تخم شربتی و ریحان، شربت خاک شیر و بیدمشک و شربت گلاب نیز برای جلوگیری از گرمازدگی توصیه میشود.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پایان خاطرنشان کرد: نوشیدن مایعات شیرین و کافئین دار که ادرار آور هستند و موجب از دست دادن آب بدن میشوند، در فصل گرما و تابستان توصیه نمیشود.