به گزارش تابناک خراسان جنوبی، کمتر از ۲۴ ساعت تا برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده است و رقابتهای انتخاباتی پایان یافت، اما مردم این روزها پس از تماشای مناظرات و بیان دیدگاه هر یک از کاندیداها منتظر حماسه پرشور انتخابات هستند.
خبرگزاری ایسنا مصاحبهای با اقشار مختلف مردم از اساتید دانشگاهی تا کارمند و دانشجو و جوانان داشته و نظر آنان را درباره اهمیت مشارکت در انتخابات و انتظاراتی که از رئیس جمهور آینده دارند،پرسیده است؛
فهیمه شریف زاده یک کارمند با اشاره به اینکه من در انتخابات شرکت میکنم برای حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران و لبیک به رهبری، گفت: انتظاری که داریم این است رییس جمهور آینده پیرو راه شهید رئیسی باشند و به فکر مردمان باشند.
وی با بیان اینکه رییس جمهور منتخب باید به قولهایش عمل کنند، افزود: مهمترین دغدغه افراد ایجاد فرصت شغلی و مسکن است. باید آن طور که شایسته و حق جمهوری ما است از آن برخوردار شوند اگرچه در دولتهای قبلی به نسبت با آن پرداخته شده اما این پوشش به صورت صد درصدی نبوده قطعاً هر گامی در حوزه رفاه مردم برداشته شود، نیازمند نخبگان دانشگاهیان و افراد فرهیخته است که وارد صحنه شوند و از آنها نظر بخواهند.
وی با بیان اینکه ما پیشرفت و تحول را باید به چشم ببینیم، گفت: مشارکت مردم در عرصه انتخابات علاوه بر اینکه پشوانهای قابل توجه پشتوانه قابل توجه و محکمی برای نظام است.
ابوالفضل رمضانی یک فعال سیاسی نیز در گفت و گو با ایسنا گفت: در دولت بعدی و سیاست دولت بعدی خروجی دولت میتواند در زندگی مردم تاثیر بسزایی داشته باشد، توقعی که از رییس جمهور منتخب داریم این است در حوزه معیشت تا میتوانند نظم ایجاد کنند و سر و سامانی بدهند.
وی افزود: با نظام جدید و نظم جدیدی که در منطقه به لحاظ سیاست خارجی و امنیت به وجود آمده نامزدها باید بتوانند این نظم را بازیگری کرده و این نظم را ارتقا ببخشند و تقویت کنند.
آزاده بهمنی یک دانشجو به ایسنا گفت: یک جمله است که میگوید دانشجو موذن جامعه است؛ یعنی دانشجو هرگز خواب نمیماند. نقش دانشجو در آگاهی بخشی جامه قابل توصیف نیست.
وی با اشاره به اینکه اولویت وخواسته ما از رییس جمهور این است که بیکاری را جدی بگیرند و به آنها توجه کنند، افزود: منتخب مردم باید حرف و عملش یکی باشد.
زهرا اصغری یک بانوی خانه دار نیز به ایسنا گفت: از رییس جمهور میخواهیم حمایت و تسهیلات برای زوجین در نظر بگیرند.
وی با اشاره به اینکه وظیفه قانونی خود میدانم که شرکت کنم، گفت: از منتخب مردم انتظار دارم توجه به قشر پایین داشته باشند و در نهایت با برنامهریزیهای آینده در بحث اشتغال برای همه تلاش شود.
یک کارمند نیز در بحث خواسته و درخواستهایش به ایسنا گفت: خواسته اصلی ما این است که مطالبات کارمندی رسیدگی شود، قانونها برای همه نوع قشر رعایت گردد و در بحث تورم، از افزایش حقوق منطقی برخوردار باشیم.
وی با اشاره به اینکه بعنوان کسی که ۱۵ سال حقوق کارمندی داشتهام، گفت: اما به جرات باید گفت نیاز یک خانواده ۴ نفره را بدرستی تامین نکرده است.
یک جوان فارغ التحصیل رشته شیمی نیز به ایسنا گفت: انتظاری که از رییس جمهور آینده دارم این است که بیکاری را جدی بگیرند و به آنها توجه کنند و حرف و عملشان یکی باشد.
محمد نظام دوست یک کاسب نیز به ایسنا گفت: از منتخب مردم تقاضا دارم حمایت و تسهیلات برای زوجین در نظر بگیرند.
وی با اشاره به اینکه توجه به قشر پایین داشته باشند و در نهایت با برنامه ریزی های آینده در بحث اشتغال برای همه تلاش شود.
حجت الاسلام سالاری، مدیر کل سازمان تبلیغات خراسان جنوبی نیز گفت: یکی از قاعدههای قرآنی که ویژه کنشگری مردم در عرصه سیاسی، اقتصادی و اجتماعی است، مضمون این آیه 11 سوره رعد که میفرماید «إِنَّ اللهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّی یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ» است که این آیه مصداق قرآنی فرهنگ عمومی است یعنی تا مردم خود نخواهند این فرهنگ تغییر نمیکند.
وی افزود: آنچه در انتخابات اتفاق میافتد گزینههای مختلف است که برنامههای ارائه میدهند، قطعا برخی باب میل عدهای خواهد بود و این مردم هستند که میتوانند تصمیم بگیرند خواستهها و مطالبشان منطبق بر کدام فرد است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی اظهار کرد: آنچه امروز در کشور ما انتظار میرود این است هرکسی ببینید مطالبات اقتصادی، عاطفی واجتماعی همسو با دولت شهید رئیسی انجام شود.
وی یادآور شد: در گفتمانهای حاضر نامزدها، این مردم هستند که فکر کنند و دغدغههای خود را ببینید که مطابق کدام نامزد، انتخاب اصلح داشته باشند.
/ایسنا