ضرورت توجه به علاقه و ذائقه مخاطبان در ویژه‌برنامه‌های اوقات فراغت

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان سمنان بر ضرورت توجه ویژه به ذائقه و علائق مخاطبان آموزش و پرورش در ویژه‌برنامه‌های اوقات فراغت تاکید کرد.
کد خبر: ۱۱۶۷۹۹۹
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۷ 21 May 2024

به گزارش تابناک سمنان، علی‌اصغر حسنان یکم خردادماه در نشست هم‌افزایی و بهره‌مندی از ظرفیت‌های موجود در غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان ضمن تسلیت شهادت خادم‌الرضا (ع)، جمهور شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و یاران گرانقدرش، اظهار کرد: باید خروجی نهایی "غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان" به تربیت صحیح دانش‌آموزان منتج شود.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از فرهنگیان بر توجه به حوزه پرورشی، تأکید و خاطرنشان کرد: توجه همه ما در برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری‌ها، دانش‌آموزان است و باید این موضوع، سرلوحه کار قرار گیرد.

وی با بیان این‌که اولویت اول امروز آموزش و پرورش، تربیت است، افزود: باید تلاش همه مسوولان در این جهت باشد که تربیت در فضای آموزشی درست اتفاق بیفتد؛ لذا باید در برنامه‌ریزی‌ها بیش از پیش به تربیت توجه شود.

حسنان، بهره‌مندی از اوقات فراغت و غنی‌سازی آن را مهم برشمرد و گفت: باید برنامه‌ریزی‌ها به سمت و سویی باشد که از این فرصت به نحو مطلوب بهره بگیریم.

وی به نیاز‌های کودکان و نوجوانان به عنوان مهمترین جامعه هدف آموزش و پرورش اشاره و اظهار کرد: باید توجه داشت که اوقات فراغت تنها محدود به تابستان نیست؛ بلکه باید برای تمام سال برنامه‌ریزی داشته باشیم.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان سمنان با تأکید بر این‌که کار تربیتی، کاری میدانی است و بدون خلاقیت امکان‌پذیر نیست، تصریح کرد: رویکرد معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش در واقع استفاده از تمام ظرفیت‌های درون‌سازمانی و برون‌سازمانی در زمینه غنی‌سازی اوقات فراغت، مردمی‌سازی فعالیت‌ها و برنامه‌ها به‌ویژه در حوزه تربیتی و فرهنگی است.

وی بر ضرورت داشتن خلاقیت و ابتکار عمل در حوزه‌های تربیتی و آموزشی تاکید و خاطرنشان کرد: توجه به سلایق و علائق مخاطب، مشارکت دادن خانواده‌ها در موضوع تربیتی و بحث اوقات فراغت، مهارت‌ورزی و برگزاری اردو‌های فرهنگی و تربیتی از موارد مهمی است که باید در آموزش و پرورش استان مورد توجه ویژه باشد.

حسنان در پایان تأکید کرد: حلقه مفقوده فعالیت‌های تربیتی، عدم توجه به مهارت‌ها یا توجه کمتر به مهارت‌ها و فعالیت‌های مهارتی است و لذا باید به این موضوع نگاه ویژه‌تری داشته باشیم.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار