به گفته همتی، با احتساب میانگین عملکرد حدود ۶۵ تن در هکتار پیش بینی می شود، بالغ بر ۱۲۰ هزار تن چغندر قند تولید و به کارخانه های قند تحویل شود.
کد خبر: ۹۹۹۸۸۷
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۷ 09 October 2021

تابناک فارس به نقل از روابط عمومی معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، کاووس همتی اظهار کرد: برداشت از اوایل مهر آغاز شده است و تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.
به گفته همتی، با احتساب میانگین عملکرد حدود ۶۵ تن در هکتار پیش بینی می شود، بالغ بر ۱۲۰ هزار تن چغندر قند تولید و به کارخانه های قند تحویل شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه تاکنون بالغ بر ۶۳ هزار تن محصول به کارخانه قند مرودشت تحویل داده شده است، افزود: محصول تولیدی غالبا به کارخانه قند مرودشت و درصد کمی نیز به کارخانه قند کوار تحویل می شود.
او بیان کرد: استفاده از بذور اصلاح شده با عملکرد بالا وعملیات کشت تمام مکانیزه، امکان برداشت به صورت مکانیزه را نیز فراهم کرده است.
معاون سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، سهولت عملیات برداشت، کاهش هزینه‌های تولید، سهولت در بارگیری محصول، سرعت عمل بالا در برداشت محصول، صرفه جویی در زمان و فراهم شدن زمان مناسب و به موقع عملیات کشت زراعت‌های پاییزه گندم و جو را از مهمترین مزایای برداشت مکانیزه چغندر قند عنوان کرد.
همتی با تاکید بر اینکه کشت این محصول موجب اصلاح ساختار خاک، افزایش مواد آلی، کنترل بیماری ها و علف های هرز می شود، تصریح کرد: کشت چغندر قند با توجه به حمایت های صورت گرفته و سوددهی بالا، باعث اشتغالزایی می شود به گونه ای که کشت هر هکتار چغندرقند به طور متوسط برای ۲ تا سه نفر اشتغال ایجاد می کند

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار