رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان بابیان اینکه محرومیت‌زدایی از مناطق محروم مهم‌ترین اولویت این سازمان است گفت: بسیج سازندگی هرکجا مردم نیاز به کمک داشته باشند؛ در میدان حاضر است.
کد خبر: ۹۶۱۸۲۴
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۴ 05 May 2021

بسیج سازندگی هرجا مردم نیاز به کمک داشته باشند؛ حاضر است

به گزارش تابناک سمنان بسیج سازندگی همواره در میدان جهاد و خدمت‌رسانی به مردم حاضر بوده و در این راه از همان روزهای نخست تشکیل تا به امروز از هیچ کوششی دریغ نکرده است.

این سازمان جهادی و انقلابی با سازمان‌دهی نیروهای متخصص و به‌کارگیری بسیجیان اقدامات و فعالیت‌های مختلفی را از محرومیت‌زدایی تا اجرای پروژه‌های اقتصاد مقاومتی، کمک به مردم حادثه‌دیده در هنگام وقوع بلایای طبیعی و غیرطبیعی و این روزها در میدان مبارزه با بیماری کرونا و حفظ سلامت مردم در دستور کار خود دارد.

سازمان‌دهی 275 گروه جهادی در سمنان برای اجرای طرح شهید سلیمانی

مهدی کاشفی، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان اظهار داشت: چهار هزار و 500 جهادگر در 275 گروه جهادی برای اجرای طرح شهید سلیمانی در استان سمنان سازمان‌دهی شده‌اند.

وی بیان کرد: شناسایی خانه به خانه افراد مبتلابه کرونا از جمله اقداماتی است که جهادگران بسیجی این استان در قالب اجرای طرح شهید سلیمانی انجام داده‌اند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان با اشاره به دیگر اقدامات این سازمان برای مقابله با کرونا افزود: کمک به اقشار آسیب‌دیده از کرونا در قالب اجرای رزمایش کمک مؤمنانه و تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی از دیگر اقداماتی است که در راستای مقابله با کرونا انجام شده است.

کاشفی با اشاره به راه‌اندازی 135 کارگاه تولید ماسک در استان سمنان گفت: دوخت و دوز ماسک و توزیع آن در سطح استان یکی از اقدامات قابل‌توجه و مهمی بود که توسط بسیجیان سمنانی به‌خوبی انجام شد و باید گفت اگر فعالیت کارگاه‌های جهادی در این حوزه نبود احتمال داشت کمبود ماسک در استان به یک بحران تبدیل شود.

راه‌اندازی دهکده‌های اقتصاد مقاومتی در سمنان

وی از ایجاد و راه‌اندازی دهکده‌های اقتصاد مقاومتی در تمام شهرستان‌های این استان خبر داد و گفت: این امر مهم با جدیت در سال 1400 دنبال می‌شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان بیان کرد: در حال حاضر دهکده اقتصاد مقاومتی در شهرستان سمنان راه‌اندازی شده است که در 14 با محوریت اشتغال‌زایی فعالیت خود را آغاز کرده است و تاکنون برای 14 نفر نیز شغل ایجادشده است.

کاشفی با اشاره به راه‌اندازی 26 محله اسلامی در استان سمنان به همت و تلاش گروه‌های جهادی گفت: تاکنون برای 90 نفر در این محله‌ها اشتغال ایجادشده است.

ایجاد 505 صندوق قرض‌الحسنه در استان سمنان

وی بیان کرد: در روستاهای و شهرهای مختلف استان سمنان 505 صندوق قرض‌الحسنه باهدف ایجاد اشتغال و ارائه خدمت به مردم راه‌اندازی شده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان از پرداخت پنج هزار فقره وام قرض‌الحسنه از پنج تا 20 میلیون تومان در قالب راه‌اندازی صندوق‌های قرض‌الحسنه در این استان خبر داد و گفت: گردش مالی این صندوق‌ها 250 میلیارد ریال بوده است.

کاشفی گفت: از زمان راه‌اندازی صندوق‌های قرض‌الحسنه در استان سمنان در سال 98 تاکنون بیش از چهار هزار و 900 نفر اشتغال در قالب ایجاد کارگاه‌های کوچک و مشاغل خانگی ایجادشده است.

اشتغالزایی، راه اندازی کارگاه‌های کوچک، توسعه مشاغل خانگی، محرومیت زدایی، دستگیری از مردم به ویژه افراد آسیب دیده از کرونا در شرایطی که کشور با مشکلات سخت اقتصادی ناشی از تحریم‌ها و شیوع کرونا مواجه است؛ بسیار حائز اهمیت است.

لطفا مارا در شبکه های اجتماعی یاری کنید:

اینستاگرام تابناک سمنان
Email: semnantabnak@gmail.com
منبع: تسنیم

 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار