استاندار اصفهان گفت: لازم است تسهیلات مالی، بیمه‌ای و مالیاتی به کسب و کارها و واحدهای صنفی که از دوران شیوع ویروس کرونا، متاثر و تعدادی از آنها تعطیل شدند، اعطا شود.
کد خبر: ۹۵۹۴۶۰
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۴ 26 April 2021

عباس رضایی در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، افزود: برخی از واحدهای صنفی مانند گردشگری در استان اصفهان در دوران کرونا بسیار آسیب دیدند و ۱۳ تا ۱۴ ماه تعطیل بودند اما صبوری و همراهی آنها در رعایت محدودیت ها بسیار ارزشمند است.

وی با بیان اینکه درصد اِشغال هتل های اصفهان در نوروز امسال کمتر از ۱۰ درصد بود، اظهار داشت: با توجه به مشکلات و مسائل پیش آمده برای واحدهای صنفی مختلف پیشنهاد ما به ستاد ملی مدیریت کرونا این است که تسهیلات مالی، بیمه ای و مالیاتی برای کسب و کارهای متاثر از این دوران در نظر گرفته شود.

رضایی، یکی دیگر از پیشنهادهای اصفهان به ستاد ملی مدیریت کرونا را بررسی مجدد گروه های شغلی و تجدید نظر و تفکیک مشاغل عنوان و اضافه کرد: برخی از گروه های اقتصادی، اجتماعی و مذهبی می تواند با رعایت دقیق شیوه نامه های بهداشتی فعالیت داشته باشند.

وی همچنین با بیان اینکه اصفهان بدلیل قرار داشتن در چهارراه ارتباطی کشور و شرایط ویژه‌ای که دارد خواهان اختیارات خاصی است، تصریح کرد: این روزها بحث ویروس جهش یافته هندی مطرح است و برای پیشگیری از شیوع آن باید همه سفرهای زمینی به سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی لغو شود در غیر این صورت دچار مشکل خواهیم شد.

استاندار اصفهان دیگر پیشنهادهای این استان به ستاد ملی مدیریت کرونا را ایجاد سایت یکپارچه با توجه به برگزاری انتخابات خرداد ۱۴۰۰ و کار مضاعف فرمانداری ها و همچنین سامانه ای برای نظارت کامل بر روی رعایت شیوه نامه های بهداشتی و محدودیت های کرونایی عنوان کرد.

وی همچنین با تاکید بر اینکه در دوران کرونا همراهی و همصدایی خوبی در اصفهان شاهد هستیم، گفت: در مجموع حدود هفت هزار و ۶۷۰ مصوبه برای مدیریت و مقابله با ویروس کرونا در استان داشتیم و اطلاع رسانی خوبی در این زمینه انجام شد.

رضایی به ۲۶۷ مصوبه کمیته اطلاع رسانی، ۲۳۷ مصوبه کمیته سلامت، ۱۰۹ مصوبه کمیته امنیتی، انتظامی و اجتماعی و ۲۳۰ کمیته حمل و نقل در استان اصفهان اشاره و اضافه کرد: همه اداره ها و دستگاه های اجرایی در این زمینه همراه بودند.

وی با بیان اینکه جلسه هایی نیز با متولیان امور مذهبی برای رعایت پروتکل های بهداشتی داشتیم، خاطرنشان کرد: تلاش بر این بود تا خودمان مشکلات موجود را تا جای ممکن حل کنیم که اقداماتی در زمینه های مختلف مانند چک های برگشتی انجام شد.

در این جلسه که با حضور سعید نمکی وزیر بهداشت برگزار شد، جمعی از مسوولان استان اصفهان به بیان مسائل و مشکلات خود در زمینه همه‌گیری بیماری کووید ۱۹ پرداختند.

همچنین استاندار اصفهان در مراسم آغاز مرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونا انستیتو پاستور ایران و انستیتو فینلای کوبا  گفت: همه گیری بیماری کووید ۱۹ در کنار همه سختی هایی که داشت به فرصت بی بدیلی برای کشورمان در جهت توسعه علم واکسیناسیون تبدیل شد.
رضایی با اظهار قدردانی از وزیر بهداشت و کادر درمان و بهداشت، افزود: به مردم اصفهان برای آغاز مرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونا پاستور تبریک می گویم و مردم این خطه با فهم و دانش بالای خود همراهی خوبی در این زمینه دارند.
وی با بیان اینکه همه مردم منتظر واکسیناسیون هستند از مسوولان وزارت بهداشت خواست تا تعداد واکسن های بیشتری تخصیص یابد و تاکید کرد که اصفهان بدلایل مختلفی از جمله قرار داشتن در چهارراه ارتباطی کشور دارای شرایط خاصی در همه گیری کووید ۱۹ است و در شرایط اوج کرونا بیمارانی از خوزستان و چهارمحال و بختیاری را پذیرش کرد.
رضایی تصریح کرد: در اصفهان میزان مرگ و میر ناشی از کرونا نسبت به جمعیت آن و در مقایسه با سایر استان ها کمتر است با وجودیکه جمعیت سالمندان بیشتری نیز داریم.

وی با اشاره به اینکه برخی از پیشنهادهای اصفهان در ستاد ملی مقابله با کرونا به تصویب نرسیده است، افزود: اگر اختیارات بیشتری به استان ها داده شود می توانیم آنچه مد نظرمان است را بهتر انجام دهیم.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار