رامبد جوان نمونه کاملی از رشد منطقی در مسیر حرفه ای است. او مسیر کاری را پله به پله طی کرد و در طول مدت سه دهه حضورش در عرصه تصویر توانست در بازیگری، کارگردانی و اجرا موفقیت هایش را تکرار کند.
کد خبر: ۹۵۳۶۸۱
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۹ 07 April 2021

از فرید جنگلبرد تا بردیا باربارا

رامبد جوان نمونه کاملی از رشد منطقی در مسیر حرفه ای است. او مسیر کاری را پله به پله طی کرد و در طول مدت سه دهه حضورش در عرصه تصویر توانست در بازیگری، کارگردانی و اجرا موفقیت هایش را تکرار کند.

رامبد جوان با بازی در نقش فرید جنگلبرد در سریال «خانه سبز» توانست خیلی زود به شهرت دست پیدا کند. حضور متفاوت و پر انرژی او در سریال بیژن بیرنگ از او یک چهره تازه به فضای تصویری معرفی کرد که می توانست شور و نشاط جوانی را در بازی اش نشان دهد.

رامبد جوان با «مردم معمولی» به شبکه نمایش خانگی آمد

اولین تجربه سریال سازی رامبد جوان به ابتدای دهه هشتاد باز می گردد. جوان جزو اولین فیلمسازانی بود که سریال های مناسبتی ویژه ماه مبارک رمضان ساخت. او با کارگردانی سریال «گمگشته» توانست مخاطبان زیادی را پای تلویزیون بنشاند و روند سریال سازی اش را با «مسافران»، «نشانی»، «توطئه فامیلی» و .... ادامه داد.

جوان از سال 93 با ساخت تاک شوی جذاب «خندوانه» توانست در میان تمامی اقشار جامعه جایگاه ویژه ای پیدا کند و به عنوان چهره برتر تلویزیون در طول این سالها خودش را نشان دهد.

«خندوانه» توانست بسیاری از نیازهای مخاطب را در شکل گیری ایجاد فضای نشاط برآورده کند و شادی را در جامعه به عنوان یک مولفه جدی در زندگی خانواده ها پررنگ کند.

رامبد جوان با چنین سابقه ای و تجربیات دور و نزدیک به سراغ ساخت سریال برای نمایش خانگی رفت.

جوان این بار با سرمایه گذاری فیلیمو تصمیم گرفت سریال «مردم معمولی» را در فضایی متفاوت بسازد. سریالی که گفته می شود «فرندز» ایرانی است و قرار است در قسمت های طولانی فضایی متفاوت را در نمایش خانگی رقم بزند.

توجه جوان به روابط میان انسان ها و استفاده از شخصیت های متفاوت درون قصه باعث شده است «مردم معمولی» نماینده قشرهای مختلف جامعه باشد. رامبد جوان با ارائه یک فضای ابزورد و کاریکاتوری تلاش کرده است بسیاری از رفتارها و کنش های جامعه ایرانی که به واسطه تغییر سبک زندگی به بسیاری از خانواده ها تحمیل شده است را نقد کند. کاری که او پیش از این هم در خندوانه انجام داده بود و با شخصیت هایی که نیما شعبان نژاد در هر قسمت بازی می کرد سعی داشت سبک زندگی اشتباه در جامعه را به چالش بکشد.

رامبد جوان با «مردم معمولی» به شبکه نمایش خانگی آمد

«مردم معمولی» عنوان جدیدترین سریال نمایش خانگی است که به تهیه‌کنندگی و کارگردانی رامبد جوان آماده نمایش شده است.  برای تماشای آنلاین فیلم و سریال و همچنین ساخته جدید رامبد جوان و مهران مدیری(دراکولا) وارد وب سایت فیلیمو شوید.

این سریال نمایش خانگی با سرمایه‌گذاری فیلیمو به صورت اختصاصی از پلتفرم فیلیمو پخش می‌شود و پخش هفتگی آن هر پنجشنبه خواهد بود.

مردم معمولی، یک مجموعه دنباله‌دار کمدی است که در ۱۰۰ قسمت با میانگین زمان هر قسمت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه تولید می‌شود.

مجموعه‌های دنباله‌دار سال‌هاست که در کشورهای متعدد و متناسب با فرهنگ هر کشور تولید و عرضه می‌گردد.

این مجموعه‌ها در قالب‌های طنز، داستان‌های خانوادگی، پلیسی و… مخاطبان بسیاری را در سراسر جهان به خود جذب کرده است.

رامبد جوان با پشتوانه کارگردانی سریال‌های تلویزیونی، فیلم سینمایی، نقش‌آفرینی در نقش‌های طنز و کمدی و اجرای برنامه تلویزیونی «خندوانه» دست به تجربه‌ای تازه در ساخت سریال‌های پر قسمت زده و داستانی دنباله‌دار را در قالب طنز به تصویر کشیده است.

او با الهام از ساختارهای جهانی برای اولین بار دست به ساخت سریالی با قسمت‌های زیاد و طنز زده است.

رامبد جوان، آتیلا پسیانی، شبنم مقدمی، لیلی رشیدی، کمند امیرسلیمانی، خاطره اسدی، امین نوروزی، خسرو پیسیانی و شادی کرم رودی بازیگران این سریال هستند.

رامبد جوان در نقش بردیا باربارا صاحب یک کلینیک زیبایی است. خواهر او که نقشش را شبنم مقدمی بازی می کند در همان پاساژی که برادرش کلینیک زیبایی دارد؛ آژانس مسافرتی را مدیریت می کند که به دلیل تخلف های زیاد پلمپ شده است. آتیلا پسیانی نقش همسر خواهر بردیا را بازی می کند و در کلینیک مشغول کار است.

رامبد جوان با «مردم معمولی» به شبکه نمایش خانگی آمد

حضور شخصیت های دیگر همچون امیر نوروزی که مربی پرورش اندام است، کمند امیرسلیمانی، خاطره اسدی و لیلی رشیدی که کارمندان آژانس مسافرتی هستند باعث شده است هر کدام یک خصوصیت اخلاقی جامعه را نمایندگی کنند. همچنین الناز حبیبی نیز در نقش همسر مربی پرورش اندام از او جدا شده و نماینده یک زن مستقل و مرد ستیز را بازی می کند.

مردم معمولی کلاژی از جامعه امروز ایران است. مردمان معمولی با رفتارهایی که به واسطه تغییر سبک زندگی خود؛ غیر معمولی شده و از باورهای قدیمی فاصله گرفته اند. این سریال تلاش می کند در طول قسمت های طولانی و با زمان بندی کوتاه به یک قصه کوتاه اشاره کرده و درباره آن تصمیم گیری کند. شیوه ای از سریال سازی که در کشورهای دیگر کاملا مرسوم است و در ایران نیز تلویزیون در دهه های گذشته با ساخت آثار 90 شبی سعی می کرد آن را گسترش دهد.

دیگر عوامل این سریال عبارتند از: مدیر فیلمبرداری: سهیل نوروزی، طراح صحنه: امیرحسین قدسی، صدابردار: حسن شبانکان، طراح لباس: آیلا شیخ، طراح گریم: عظیم فراین، مدیر هنری: عطاالله هاشمی نژاد، فیلمبردار: حامد اوتادی، مدیر تولید: حسن صفری، مدیر برنامه ریزی: سعیده امیرساعی، نویسندگان: پویا مهدوی زاده و زهرا افشار، پشت صحنه: علی بیات، عکاس: طاهره فلاحت پیشه

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار