کد خبر: ۹۵۱۴۸۴
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۰ 28 March 2021

رئیس قوه قضائیه گفت: نظام جمهوری اسلامی پرچم دار اجرای عدالت؛ مبارزه با فساد و اجرای احکام و حدود الهی است و می‌خواهد زمینه ساز ظهور منجی عالم بشریت باشد.

 

 به گزارش تابناک تبریز ازصدا و سیما؛ حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای عالی قوه قضاییه با تبریک اعیاد شعبانیه و عید نیمه شعبان افزود: ولادت با سعادت منجی عالم بشریت امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و سال نو را تبریک می‌گویم. ان شاء الله سالی که آغازش با ولادت با سعادت وجود مقدس امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و پایان آن هم باز مزین به ولادت با سعادت حضرت ولیعصر است؛ همراه با موفقیت برکت و پیشرفت برای ملت ایران و امت اسلامی باشد.

 

وی گفت: امیدوارم خداوند توفیق معرفت، دلدادگی، محبت و عشق ورزی و توفیق عمل به آنچه که مورد رضای حضرت، ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف است به همه ما مرحمت کند. نیمه شعبان حقیقتاً جلوه امید در دلهاست و برای همه حق خواهان و عدالت خواهان و در عالم نقطه امید است. همه مظلومان و مستضعفان که از استضعاف و از ظلم رنج می‌برند، نقطه و روزنه امیدشان وجود مقدس منجی عالم بشریت است.

 

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی افزود: تمام کسانی که در عالم از بی عدالتی در رنج اند، امروز اعتقاد به مهدویت دارند و وجود مقدس امام زمان (عج) نقطه امیدی برای اجرای عدالت؛ اجرای حدود الهی؛ دستور خداوند متعال و اجرای تمام و کمال آیات نورانی قرآن و سنت نبوی (ص) است.

 

وی گفت: این‌ها آرزو‌های ملت هاست برای اینکه روزی در عالم بیاید که در آن روز ظلم نباشد و عدالت در همه جا وجود داشته باشد و زندگی بشریت همراه با اجرای عدالت و اجرای احکام و اجرای حدود الهی باشد، خداخواهی و خداپرستی، حق خواهی و حق جویی در همه جا گسترش یابد و فقر و الحاد و آن چیزی که بشر را رنج می‌دهد، نباشد.

 

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی افزود: بشریت به دنبال روزی است که تبعیض و فساد نباشد، اعتقاد به مهدویت و اعتقاد به وجود مقدس منجی عالم بشریت جامعه‌ای را نوید می‌دهد که در آن جامعه، فساد و تبعیض نباشد، چون در آن جامعه عدالت گسترش دارد.

رئیس قوه قضاییه گفت: ما این روز را برای بشریت روزی کاملاً واقع شدنی می‌بینیم. ممکن است دیگران این روز را بعید ببینند، اما ما آن روز را بسیار قریب می‌بینیم که ان شاء الله با ظهور منجی این اتفاق رخ خواهد داد.

 

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی افزود: نظام جمهوری اسلامی پرچم دار اجرای عدالت؛ مبارزه با فساد و اجرای احکام و حدود الهی است و می‌خواهد زمینه ساز ظهور منجی عالم بشریت اکثریت باشد.

 

وی گفت: باید تمام دست اندرکاران در هر کجای این نظام مقدس و خونبار که نهالش با خون مطهر جوانان عزیز و شهدای عالیقدرمان آبیاری شده است، تلاش کنند و هرچه در توان دارند بکار بگیرند تا این نظام را تراز نظام مهدوی و علوی کنند.

 

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی افزود: در نیت‌ها، عمل صالح، انجام امور مردم همه برای گره گشایی از زندگی مردم، قضاوت عادلانه و داوری به حق، رفاه اجتماعی، عدالت اجتماعی تلاش کنند و این‌ها همان چیز‌هایی است که ما در سیره مهدوی از آن سراغ داریم.

 

وی گفت: سیره مهدوی سیره‌ای است که رفاه اجتماعی را برای مردم و عدالت اجتماعی را برای جامعه می‌آورد. جامعه بدون فساد و توأم با عدالت و جامعه دور از الحاد را رقم می‌زند. جامعه‌ای که خدا پرستان در آن میدان دار هستند و کار را دنبال می‌کنند. در هر صورت ما باید تلاش کنیم ضمن گرامیداشت این روز بسیار بزرگ و شب نیمه شعبان که برخی در واقع به عنوان شب قدر از آن یاد می‌کنند و آن را ورود به لیالی قدر می‌دانند؛ در این مسیر قدم برداریم.

 

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی افزود: برخی از بزرگان امشب را به عنوان شب زنده داری مثل شب قدر یاد می‌کنند بالاخره نیمه شعبان ظرف حضور انسان کامل است همچنان که شب قدر ظرف نزول کتاب کامل بر سینه و قلب انسان کامل است. در هر صورت شب نیمه شعبان شب بسیار مهمی است هم برای خداجویان، خداخواهان و هم کسانی که با نجوای حضرت حق انس و الفت دارند.

 

وی گفت: باید گرامیداشت نیمه شعبان با دلداری با دلدادگی حضرت، ولی عصر در عمل و سلوک همان امید را در دل ملت‌ها ایجاد کند. هر قاضی و داور و هر کسی که در جایگاه حکمرانی قرار دارد در هر بخش شهر و روستا باید بدانند امروز انتظار مردم این است که یک جامعه مهدوی را نظام ما بتواند شکل دهد و هر فاصله‌ای را که وجود دارد این فاصله را کمتر کند.

 

رئیس قوه قضاییه گفت: باید بتوانیم با عمل و رفتار و اقدامات آن جامعه ترازی را که مورد نظر وجود مقدس مهدی موعود صلوات الله علیه رقم بزنیم و از خود وجود حضرت بخواهیم تا کمک کنند، چون اعمال ما و رفتار ما در محضر حضرت است.

 

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی افزود: ما در محضر حضرت هستیم، خودشان فرمودند که تمام اعمال و رفتار شما در حضور ماست و ما بر تمام رفتار‌های شما نظارت می‌کنیم و به نهان و آشکار مسلطیم و نهان و آشکال شما در حضور ماست.

 

وی تصریح کرد: حالا که ما در محضر مقدس حضرت هستیم از خود حضرت استمداد بطلبیم تا کمک کنند به ویژه در کار‌های قضایی که متعلق به حضرت است این کار را نیز از ایشان کمک بخواهیم تا کمک کنند در داوری یا در قضاوت عادلانه مان و حکم به حق مان در شناخت موضوعات و احکام متناسب با این حکم و موضوع می‌خواهیم که ما را یاری کنند تا بتوانیم آنچه را که مورد توجه و عنایت حضرت امام زمان (عج) است، عمل کنیم.

 

رئیس قوه قضائیه شعار سال را نیاز امروز کشور دانست و گفت: باید تمامی بخش‌ها در جهت تولید و پشتیبانی و مانع زدایی تلاش کنند.

 

حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضائیه در جلسه شورای عالی قوه قضائیه گفت: سال ۱۴۰۰ به شعاری مزین شده است که نیاز امروز و جدی ایران اسلامی است. مسأله تولید؛ پشتیبانی از آن و رفع موانع مربوط به آن شعاری است که نیاز جدی جامعه ماست بنابراین تمامی بخش‌ها باید در جهت تولید و پشتیبانی و مانع زدایی از آن تلاش کنند.

 

رئیس دستگاه قضا افزود: در این قضیه دستگاه‌های اجرایی و قانون گذاری موظف هستند. نقش دستگاه قضایی و نظارتی دستگاه قضایی مهم است و آن‌ها می‌توانند در این قضیه نقش‌آفرین باشند. حمایت قضایی از تولید در پشتیبانی جدی نسبت به تولید و تولید کننده باید انجام بگیرد و تلاش شود تا موانع موجود در آن برطرف شود.

 

وی گفت: باید از همکارانم در سراسر کشور هم در حوزه نظارت و هم در حوزه قضاوت در عموم دادگستری‌ها در ستاد مرکزی معاونت پیشگیری در دادستانی به علت کار‌هایی که انجام شده است تقدیر می‌کنم. در ستاد اقتصاد مقاومتی که با مدیریت معاون اول قوه قضاییه همه تلاش کرده اند تا شعار‌هایی که هر سال مطرح می‌شود به صورت عملیاتی در دستگاه قضایی پیگیری کنند.

 

رئیس قوه قضائیه افزود: فعال کردن بیش از هزار واحد تولیدی در دستگاه قضایی نشان از حساسیتی است که همکاران ما در سراسر کشور نسبت به واحد‌های تولیدی دارند و این حساسیت باید همچنان تداوم یابد و مضاعف شود.

 

وی گفت: نسبت به راه‌اندازی واحد‌های تولیدی و پیگیری آن‌ها توصیه‌ای که در اینجا دارم و آن این است که؛ قوانینی با موضوع تولید داریم که این قوانین مصوب و تأیید و برای اجرا ابلاغ شده است، اما سخن در اجرا نشدن کامل این قوانین است. متأسفانه برخی از این قوانین اجرا نشده اند و یا برخی بطور کامل به اجرا در نیامده اند.

 

رئیس قوه قضائیه افزود: به عنوان مثال قانون حمایت از فضای کسب و کار؛ قانون حمایت از تولید و فعال کردن واحد‌های اقتصادی، اگر بخواهیم قوانینی را که در رابطه با حمایت از تولید است نام ببریم شاید ۷ قانون مشخص است که الان در مقام بیانش نیستم. مثل قانون حمایت از فضای کسب و کار؛ برای این‌ها قانون هست. حال سؤال اینجاست که چرا این قوانین به صورت کامل اجرا نمی‌شوند؟ موانع اجرای این قوانین چه چیزی هستند؟

 

وی گفت: در رابطه با این قوانین آقایان فکر کردند بحث‌کردند و کار کارشناسی انجام داده‌اند و برخی به صورت لایحه به مجلس آمده است و برخی به صورت طرح در مجلس به تصویب رسیده و بالاخره بصورت قانون در آمده است. این قوانین باید به صورت کامل اجرا شود.

 

رئیس قوه قضائیه افزود: مسأله مانع برای تولید و موانعی که در آن است در قوانین پیش بینی شده و موارد و راهکار‌هایی که برای رفع این موانع هست در قوانین مطرح شده اند. اجرا نشدن کامل قوانینی که حمایت کننده از تولید هستند برای تولید کننده نکته مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

 

وی گفت: بنابراین به آنچه از باید‌ها و نباید‌هایی که برای حمایت از تولید و پشتیبانی از تولید و رفع موانع تولید به صورت قانون ابلاغ شده است باید باز نگری شود تا نسبت به بخشی که اجرا نشده پیگیری‌های لازم انجام شود تا اجرایی شوند. این‌ها را باید بخش‌های نظارتی دستگاه قضا دنبال کنند. دوستان ما هم در استان‌ها پیگیری کنند. ستاد اقتصاد مقاومتی این کار را تا به حال دنبال کرده است این یکی از دستورات کاراست که باید دنبال می‌شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :