سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا؛
منع تردد درون شهری که در ابتدا مختص به شهر‌های قرمز کرونایی بود و بعد به شهر‌های نارنجی نیز تسری یافت، حالا قرار است در شهر‌های با وضعیت زرد کرونا اجرایی شود؛ تصمیمی که معنایش، تشدید سخت گیری‌ها و محدودیت‌های کرونایی است.
کد خبر: ۹۲۷۱۲۰
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۴ 26 December 2020
منع تردد درون شهری که در ابتدا مختص به شهرهای قرمز کرونایی بود و بعد به شهرهای نارنجی نیز تسری یافت، حالا قرار است در شهر‌های با وضعیت زرد کرونا اجرایی شود؛ تصمیمی که معنایش، تشدید سخت گیری ها و محدودیت های کرونایی است.

به گزارش «تابناک»؛ دکتر علیرضا رییسی در تشریح مصوبات امروز ستاد ملی مبارزه با کرونا گفت: یکی از مصوبات جلسه امروز در این زمینه بود که با توجه به ارزیابی‌های انجام شده در کشور و گزارش دانشگاه‌های علوم پزشکی، یکی از اقدامات بسیار موثر که هزینه کمی دارد و باعث ایجاد محدودیت شدید نمی‌شود، منع تردد درون شهری از ساعت ۲۱ تا ۴ بامداد است که بسیار موثر بوده و امروز مصوب شد در شهر‌های زرد نیز این منع تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ بامداد ادامه پیدا کند.

وی ادامه داد: وضعیت بیماری کرونا که اروپا و آمریکا را در بر گرفته در جلسه امروز بررسی شد. با توجه به تغییراتی که در ویروس کرونا و رفتار آن اتفاق افتاده، مرور شده است. تعداد ابتلا در دنیا از مرز ۸۰ میلیون نفر گذشته است. در کشور ما وضعیت به گونه‌ای است که در حال حاضر در ۳۰ استان روند کاملا نزولی است؛ البته روند بیماری در استان مازندران نزولی نشده است.

رییسی گفت: موارد متعددی در جلسه امروز بررسی شد. در حال حاضر شهر با وضعیت قرمز کرونا نداریم و ۳۳۰ شهر زرد و ۱۰۸ شهر نارنجی هستند که امیدواریم این شهر‌های نارنجی نیز به مرور به سمت وضعیت زرد حرکت کنند و میزان ابتلا و بستری در شهر‌های مختلف کمتر شود.
 
وی افزود: این دستاورد نتیجه رعایت پروتکل‌های بهداشتی و همه دستگاه‌های اجرایی و مردم و بازاریان و اصناف و بسیج و نیرو‌های انتظامی و اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی است.

معاون وزیر بهداشت اظهار کرد: بحثی در هفته گذشته مبنی بر بازگشایی پایه‌های اول و دوم ابتدایی مطرح شده بود که دانش آموزان بتوانند در مدارس حضور داشته باشند که در کمیته تخصصی رای نیاورد و همچنان مدارس غیرحضوری خواهد بود تا شرایط بهتری فراهم شود. بعد از اجرای واکسیناسیون و قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا امیدواریم در سال آینده به سمت بازگشایی مدارس حرکت کنیم؛ بنابراین، مدارس همچنان غیرحضوری خواهد بود و پیشنهاد حضور پایه‌های اول و دوم ابتدایی هم مصوب نشده است.

وی ادامه داد: امیدواریم مردم ما در ادامه نکات بهداشتی را رعایت کنند تا به سمت ایجاد محدودیت‌های شدید نرویم. در این مدت بازاریان همکاری خوبی داشتند و این همکاری باعث این دستاورد شده است. بعد از آرامش اردیبهشت ماه، ایجاد برخی تجمعات منجر به شعله ور شدن بیماری و افزایش مرگ و میر شد.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا بیان کرد: در حال حاضر میزان بستری در کشور روزانه بیش از ۴۰ درصد و مرگ و میر نیز بیش از ۵۰ درصد کاهش داشته است.

وی افزود: دورهمی‌های خانوادگی و شب نشینی‌ها می‌تواند بسیار موثر باشد و اگر رعایت نشود، ممکن است شاهد پیک مجدد بیماری باشیم.
رییسی اظهار کرد: اگر روند قبلی ادامه پیدا می‌کرد، ۵۰ هزار بستری بیشتر داشتیم و با اجرای طرح‌های اخیر شاهد کاهش ۵۰ درصدی بستری هستیم و در نتیجه ۷ هزار و ۵۰۰ مرگ و میر کمتر اتفاق افتاده است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار