استاندار آذربایجان شرقی:
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به وجود ظرفیت‌های فراوان همکاری بین ایران و ترکیه، گفت: دانشگاه‌های دو کشور می‌توانند پیشرو توسعه روابط و همکاری‌های دوجانبه در عرصه‌های مختلف باشند.
کد خبر: ۷۳۶۵۸۱
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۳ 20 April 2019

به گزارش تابناک تبریز، محمدرضا پورمحمدی در دیدار با هیأت علمی و دانشگاهی ترکیه، اظهار داشت: خوشبختانه در عرصه‌های مختلف، مبادلات خوبی بین ایران و ترکیه برقرار است و با توجه به عزم جدی سران دو کشور، این مبادلات باید روز به روز گسترش یابد.

وی با اشاره به برخی از قابلیت‌های استان آذربایجان شرقی از جمله موقعیت ویژه جغرافیایی، وجود صنایع مادر و معادن غنی، تجارت و گردشگری و همچنین 1200 اثر تاریخی ثبت‌شده ملی و جهانی، گفت: تبریز از گذشته به عنوان پل ارتباطی ایران و اروپا شناخته می‌شود.

پورمحمدی افزود: هم‌اکنون در استان آذربایجان شرقی 153 مرکز و واحد دانشگاهی فعالیت دارند که بیش از 200 هزار دانشجو در این مراکز مشغول به تحصیل هستند.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به روابط علمی و دانشگاهی استان با دانشگاه‌های ترکیه، خاطرنشان کرد: تاکنون کارهای خوبی در زمینه تبادل استاد و دانشجو و برگزاری کنفرانس‌های علمی و انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک انجام شده است که این همکاری‌ها باید توسعه یابد.

وی افزود: در کنار همکاری‌های علمی در زمینه‌های اقتصادی و تجاری نیز باید همکاری‌های خود را گسترش دهیم که در این راستا حضور تجار و صنعت‌گران ترکیه‌ای نیز در ترکیب هیأت‌هایی که به تبریز سفر می‌کنند مهم است.

پورمحمدی همچنین با اشاره به برگزاری نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی (رینوتکس) در آبان ماه امسال، از دانشگاهیان، پژوهشگران و فناوران کشور ترکیه دعوت کرد تا در این نمایشگاه شرکت کنند.

رئیس اتحادیه دانشگاه‌های منطقه قفقاز هم در این دیدار گفت: اجلاس دانشگاه‌های ترکیه‌ای عضو این اتحادیه امروز و فردا در دانشگاه تبریز برگزار می‌شود و در کنار این اجلاس، نمایشگاهی از دستاوردهای علمی، تحقیقاتی و فرهنگی این دانشگاه‌ها نیز برپا شده است.

مصطفی کورکماز افزود: این اجلاس با هدف تبادل تجربیات و تحقیقات دانشگاه‌های ترکیه و تبریز برگزار می‌شود که امیدوارم نقش موثری در توسعه روابط علمی و دانشگاهی ایران و ترکیه داشته باشد.

وی با قدردانی از خدمات استاندار آذربایجان شرقی در دوره ریاست اتحادیه دانشگاه‌های قفقاز، گفت: تبریز در دوره مسئولیت شما نقش محوری در توسعه روابط علمی ایران و ترکیه داشت و امیدوارم در دوره مسئولیت استانداری نیز این تعاملات تقویت شود.

کورکماز همچنین با بیان اینکه ایران و ترکیه دو کشور همسایه با دوستان و دشمنان مشترک هستند، گفت: ما نیاز داریم که هر دو کشور قدرتمند باشند و این قدرت با علم به دست می‌آید.

وی افزود: امروزه تعاملات علمی و پژوهشی مهم‌تر از خود علم است و برای توسعه روابط و همکاری‌های دوجانبه، باید تعاملات علمی نیز افزایش یابد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :